News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James είναι ένα κανόνι

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Του Hugo Carrasco

Ο Κολομβιανός έχει συμμετάσχει σε 70 γκολ της Μαδρίτης στα 101 παιχνίδια του στα λευκά


Ο James είναι συνδεδεμένος. Ο Κολομβιανός βρίσκεται σε μια μεγάλη φόρμα που θυμίζει τον παίκτη που ήρθε στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014, κάτι που έλειπε απ'το Μπερναμπέου. Στη χειρότερη στιγμή της σεζόν για τους λευκούς, το madridista 10 Μαδρίτη αναδύεται ως μια απ'τις καλύτερες λύσεις για τον Ζιντάν. Και είναι ότι τα στατιστικά του James στο 2017  είναι θεαματικά.

Ο cafetero είναι στην πρίζα, και η ομάδα το παρατηρεί. Το Σάββατο ήταν καθοριστικός στη νίκη της Μαδρίτης στο Ipurua. Είχε μία ασίστ κι ένα γκολ, επιπλέον με το να δώσει την πάσα στον Asensio, έτσι ώστε αυτός να την στείλει στον Μπενζεμά στο πρώτο. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη μεγάλη απόδοσή του αυτή τη σεζόν.

Ο Κολομβιανός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τα λεπτά που παίρνει. Ενάντια στην Λας Πάλμας, ο επιτελικός μέσος έδωσε στον Κριστιάνο το γκολ της λευκής ισοφάρισης κι έκανε μια ντομπλέτα εναντίον της Σεβίλλης στο Copa.


Ενώ δεν είναι, ούτε στο ελάχιστο, ο πιο χρησιμοποιημένος παίκτης της ομάδας, απ'την άφιξή του, ο James έχει συμμετάσχει σε 70 madridistas γκολ, σκοράροντας 30 και δίνοντας 40 ασίστ. Όλα αυτά σε 101 αγώνες με το λευκό σύνολο. Μάλιστα, ενάντια στην Eibar, ο Κολομβιανός ισοφάρισε τον Kroos στην πρώτη θέση των ασίστ της ομάδας μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν με 12 ασίστ... Όλα, όντας ο πέμπτος που παίζει λιγότερο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.