News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James δίνει ασίστ, σκοράρει, παλεύει και λερώνει ακόμα και το σορτσάκι

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Κολομβιανός επιβεβαιώνει την αλλαγή της στάσης του


Εβδομάδες πριν, είπαμε εδώ, την αλλαγή στην καθημερινή δουλειά του James Rodríguez. Ήταν άλλος και η στάση του έπειθε πλήρως τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος επιθυμούσε να του δώσει ευκαιρίες, με τη μορφή λεπτών. Ο Κολομβιανός είχε ήδη δώσει αποδείξεις, περισσότερο από αρκετές, αυτής της μετάλλαξης, που είχαν βιώσει, το σώμα του και, ειδικά, το μυαλό του.

Ενάντια στην Eibar φάνηκαν όλα στο γήπεδο και με εκατομμύρια μάτια στις εξελίξεις του, κι όχι στη μοναξιά της προπόνησης στο Valdebebas. Ο James συμμετείχε στα τέσσερα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, σπαταλώντας αυτή την ποιότητα που δεν του αμφισβήτησε κανείς ποτέ, αναμιγνύοντάς την με τις δόσεις αφοσίωσης και μάχης που απαιτούνται από κάθε παίκτη που φοράει τη madridista λευκή φανέλα.

Ο James Rodríguez σκόραρε, έδωσε μια ασίστ κι έδωσε μέχρι και μια ακόμα έμμεσα, όταν το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι του Yoel. Αυτή μπάλα πήγε στον Asensio, τον άλλο μεγάλο θριαμβευτή της βραδιάς μαζί με τον πρώην της Μονακό και τον Μπενζεμά.

Ο Κολομβιανός θέλει να μείνει. Τουλάχιστον αυτό είναι αυτό που είπε πριν από μέρες κι αυτό που υποστηρίζει με τη στάση του στο γήπεδο. Τρέχει, παλεύει και πάει ακόμα και στ’αποδυτήρια με την φανέλα και το σορτσάκι λερωμένα, σα να πρόκειται για έναν παίκτη που παλεύει με νύχια και με δόντια.

Ο James βλέπει καλό το να συνεχίσει στο madridista club. Αναζητά πιο εξέχουσα θέση, αλλά όπως συμβαίνει και στον Isco είναι, εν μέρει, θύμα του συστήματος κι αυτού του σχεδόν αιωνίου 4-3-3. Στο club θέλουν και προτίθενται να συνεχίσει στη madridista οντότητα ο μέσος. Εκτιμούν την αθλητική συνεισφορά του και, επίσης, την αξία του στο άλλο ποδόσφαιρο, αυτό των επιχειρήσεων.

Ο πρώην της Μονακό φαίνεται να’χει βρει μια νέα ζωή στη Μαδρίτη. Πιο επικεντρωμένος και χωρίς μεγάλα προβλήματα, φαίνεται να’ναι μέσα σ’ένα περιβάλλον που τον ευνοεί στο έπακρο στο να προωθήσει το ποδόσφαιρό του, το κύριο επιχείρημά του και το οποίο είχε μείνει κατά καιρούς ξεχασμένο. Ο James έχει επιστρέψει και το έχει κάνει σπουδαία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.