News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Deschamps ανοίγει τις πόρτες της εθνικής στον Benzema

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Του Pablo Polo

Σε δηλώσεις στη Le Parisien


Είναι η πρώτη φορά που ο ομοσπονδιακός της Γαλλίας τείνει το χέρι στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε που αποκαλύφθηκε η υπόθεση της sextape, πριν από ένα χρόνο και τρεις μήνες, ο Deschamps ήταν ανένδοτος, σε σημείο που ο Karim δεν έχει επιστρέψει στους Bleus.

Ο Noël Le Graët, πρόεδρος της FFF, έχει ταχθεί ήδη υπέρ της επανόδου του Karim κατ'επανάληψη, αλλά άφησε την απόφαση στα χέρια του Didier, ο οποίος έχει αφήσει σήμερα ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο σε δηλώσεις στην Le Parisien.

"Αν θεωρώ ότι πρέπει να τον καλέσω γιατί είναι καλό για την εθνική, θα το κάνω. Η απόφασή μου είναι απλά αθλητική και για το συμφέρον της ομάδας. Το ίδρυμα είναι πάνω απ 'όλα. Έγινε ότι έγινε, αλλά δεν του κρατώ κακία".


Ο Deschamps αναφέρεται στη συνέντευξη του Karim στη MARCA, η οποία δεν φαίνεται πλέον ένα εμπόδιο. "Κι άλλοι παίκτες έχουν κάνει δηλώσεις εναντίον μου κι αυτό δεν μ’εμπόδισε να τους καλέσω. Μια εθνική δεν είναι «αυτός μου αρέσει», «αυτός δεν μου αρέσει». Παραμένει ένας απ’τους καλύτερους επιθετικούς της Γαλλίας".


Η επόμενη αναμέτρηση της Γαλλίας είναι στις 25 Μαρτίου εναντίον του Λουξεμβούργου στον προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Εν όψει των δηλώσεων του Deschamps, μπορεί να σημαίνει χωρίς αμφιβολία την επιστροφή του Karim στους Les Bleus, πάνω από ένα χρόνο μετά την τελευταία εμφάνιση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης με την χώρα του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.