News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Με πολλή βενζίνη για τη Νάπολι

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Του Rubén Jiménez

Εννέα απ’τους έντεκα θεωρητικούς βασικούς έχουν ξεκουραστεί μεταξύ Λας Πάλμας και Eibar


Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φτάσει στη Νάπολι σε αναζήτηση των προημιτελικών με το ντεπόζιτο να ξεχειλίζει. Μετά την φθορά που υπέστη η ομάδα στα παιχνίδια εναντίον των Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας, ο Ζιντάν χρησιμοποίησε τον αγώνα κατά της Eibar για να καταλήξει να μοιράσει τις προσπάθειες με θέα τη μονομαχία του Champions League.

Στο Ipurua ξεκουράστηκαν οι Carvajal, Marcelo και Kroos. Ο Cristiano έμεινε στη Μαδρίτη κι ο Bale, τιμωρημένος, δεν ταξίδεψε επίσης στην Eibar. Πέντε παίκτες που θα’ναι στο San Paolo και που δεν έπαιξαν ούτε λεπτό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ενάντια στην Λας Πάλμας, ο Ζιντάν άφησε έξω απ’την εντεκάδα τους Pepe, Casemiro, Modric και Μπενζεμά, αν κι ο Γάλλος βγήκε στο γήπεδο για να παίξει τα τελευταία 19 λεπτά του αγώνα. Ένα σχέδιο που εκτελέστηκε σε δύο χρόνους και μ’ένα σαφή σκοπό, να διαχειριστεί τις προσπάθειες και τα λεπτά έτσι ώστε η εντεκάδα της Νάπολι να’ναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκα, με βενζίνη, έτοιμη να παίξει ένα απ’τα παιχνίδια που θα σημαδέψουν το μέλλον της σεζόν.

Η αξιοποίηση του 3-1 του πρώτου σκέλους αποτελεί στόχο προτεραιότητας, αυτή τη στιγμή, στην λευκή εκστρατεία. Η είσοδος στην κλήρωση για τα προημιτελικά και το να βρεθεί μεταξύ των οκτώ υποψηφίων για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ως εκ τούτου, ο Zizou έχει διαχειριστεί τις εντεκάδες του και τις αλλαγές του κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Μόνο ο Ramos (κι ο Keylor), απ’τους αναμενόμενους βασικούς του San Paolo, έπαιξε 180 λεπτά.


Στη Νάπολι δεν θα υπάρχει rotation. Στη Νάπολι δεν θα υπάρχει χώρος για λάθη. Η Μαδρίτη θα πρέπει να’ναι ψυχικά και σωματικά στο 100%. Ο Ζιντάν έχει δουλέψει ήδη έτσι ώστε τα πόδια να’ναι φρέσκα, τώρα πρέπει να δουλέψει τα υπόλοιπα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.