News Update :

powered by Agones.gr - livescore

José Félix Díaz: «Αυτό το καλοκαίρι θα’ρθει ένας galáctico. Σίγουρα»

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Live chat με τον José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca


Rumby:

Γεια σας, τι νομίζετε για την οπαδική δημοσιογραφία; Είναι κάτι που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα όταν σε οδηγεί να μην αγαπάς πράγματα και προφανείς καταστάσεις.

Γεια σας. Είναι κάτι που δεν συμμερίζομαι. Δεν μου αρέσει, γιατί καταλήγεις να αρνείσαι αποδείξεις ενώπιον περιπτώσεων που δεν επιδέχονται καμία αμφιβολία. Τα τελευταία χρόνια, αυτή η δημοσιογραφία έχει λάβει μια σημαντική άνθηση, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι η καλύτερη. Το σιχαίνομαι όταν οι δημοσιογράφοι μιλούν σε πρώτο πρόσωπο.

demonvaa2015:

Καλημέρα José. Το Σάββατο αριστερό μπακ έπαιξε ο Nacho και για 2 ώρες κόπηκε η εθνική οδός του χορηγού Marcelo σε κάθε παιχνίδι. Επιπλέον, μέχρι κι εσείς παραδεχτήκατε σε κάποιο άρθρο ότι φέτος το τρελό παιχνίδι που κάνει αυτός ο παίκτης δεν αντισταθμίζει ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα. Δυστυχώς, την Τρίτη θα παίξει ο Marcelo με διάταγμα. Έτσι, τι νόημα έχει να βγαίνουν ειδήσεις ​​ότι η Μαδρίτη θέλει να υπογράψει τον Alaba, ή τον Rodríguez, αν στο τέλος πρόκειται να παίξει ο Marcelo όπως και να’χει; Δεν πιστεύεις ότι αξίζει να παίξει ο Nacho; Χαιρετίσματα

Καλησπέρα. Συμφωνώ για τον Marcelo. Κατά τη γνώμη μου, θα’πρεπε ν’ανακτήσει αυτή τη φόρμα που έχει χάσει εδώ και καιρό. Είναι ένας σπουδαίος μπακ, αλλά έχει ένα πρόβλημα και είναι ότι όταν δεν είναι καλά αποσταθεροποιεί εξίσου στο αντίπαλο τέρμα αλλά και στο δικό του. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να κοιτάει στην αγορά για βρίσκει εναλλακτικές σ’όλες τις θέσεις. Κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση για μια ζωή.

sixjoan2003:

Καταλαβαίνω να ταρακουνάει τον CR7 ο culé Τύπος, αλλά γιατί όλοι οι Μαδριλένοι δημοσιογράφοι λένε τώρα ότι για τη Μαδρίτη είναι καλύτερα να παίζει χωρίς τον CR7; Εσείς τι πιστεύετε; Χαιρετίσματα απ’το Πόρτλαντ, Όρεγκον ΗΠΑ.

Γεια σας. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική χωρίς τον Ρονάλντο. Σε ορισμένα παιχνίδια καλύτερη, άλλα σ’άλλα είναι χειρότερη ομάδα. Ο CR7 πρέπει να παίζει όταν είναι καλά, όπως και οι άλλοι παίκτες. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να πρέπει πάντα να παίζει με το ίδιο σύστημα, με το 4-3-3 που υποθηκεύει το παιχνίδι της ομάδας.

elduque5:

Πολύ καλησπέρα· Σήμερα στο διαδίκτυο θέτουν μια συζήτηση που εγώ την θέτω εδώ και χρόνια· BBC ναι ή όχι; Δεν πιστεύετε περισσότερο από προφανές ότι η Μαδρίτη με το BBC στο γήπεδο είναι τακτικά "παράφρων"; Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη Μαδρίτη φέτος υπήρξε αυτή του Calderón· αυτή στο κύπελλο εναντίον της Σεβίλλης στο πρώτο σκέλος· η χθεσινή... όλες οι ομάδες χωρίς το BBC και μ’έναν σούπερ αστέρα όπως τον James στον οποίο δεν επιτρέπουν να εξελιχθεί. Τι λύση μπορεί να υπάρξει σε τόση τρέλα; Δεν πιστεύετε ότι η τελική λύση είναι η απαλλαγή απ’τον νωθρό Γάλλο και να παίξει με τον Ρονάλντο ως 9; Έτσι θα εκπληρωθεί πραγματικά αυτό που είπε ο Ράμος τις προάλλες ... "Εδώ ο μόνος που δεν χρειάζεται να τρέχει είναι ο Cristiano"

Καλησπέρα. Εμένα το 4-3-3 δεν μου αρέσει καθόλου. Η Barcelona το υποφέρει επίσης. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι με τους Bale, Μπενζεμά και Κριστιάνο στην ομάδα δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παίξει. Είναι αδύνατο να χωρέσουν τα κομμάτια. Το ποδόσφαιρο περνά απ’τη μεσαία γραμμή κι αυτό περνά από συστήματα όπως της Eibar, ένα 4-2-3-1.

elduque5:

Πολύ καλησπέρα. Χρόνο με το χρόνο οι φήμες για τις μεταγραφές της Μαδρίτης δίνουν μια ορισμένη αίσθηση του χάους, σύγχυσης κι αποδιοργάνωσης ... πρώτα μιλάνε για κάποιους, στη συνέχεια για άλλους, για θέσεις, ηλικίες και χαρακτηριστικά πολύ διαφορετικά. Οφείλεται σε κάποια παραπληροφόρηση απ’τα ΜΜΕ ή στο ότι ο σύλλογος δεν ξέρει πραγματικά για τι να πάει; Απ’ότι ξέρετε εσείς· Για τι θα πάνε αυτό το καλοκαίρι; Θα’ρθει τελικά ένα 9: Θα πάρουν έναν αριστερό εξτρέμ έτσι ώστε ο Ρονάλντο να εγκαταλείψει την πλευρά και να παίξει στην περιοχή; Τερματοφύλακας παγκοσμίου επιπέδου; Θα πάρουν εν τέλει αναπληρωματικό για τον Μαρσέλο; Υπάρχει κάποιος στο club που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους νέους του μέλλοντος (Mbappé· Dembele ή Weigl) ή θα συνεχίσουμε να υπογράφουμε υποτιθέμενα ταλέντα;

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εδώ και καιρό που υπογράφει νεαρά ταλέντα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει σ’αυτή τη γραμμή. Σου λέω εκ των προτέρων ότι αυτό το καλοκαίρι θα’ρθει ένας galáctico. Σίγουρα. Η ομάδα χρειάζεται νέο αέρα και θα’ρθουν παίκτες. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχεδόν χωρίς ειδήσεις και με την αγορά του χειμώνα κλειστή, θα’ρθουν διάφορα νέα πρόσωπα και πολλά απ’αυτά στις θέσεις που λες. Τερματοφύλακας, μπακ, μέσος και επιθετικός. Στοχεύουν, επιπλέον, σε Marcos Llorente και Vallejo.

poseidon213:

Ξέρω ότι είναι ένα θέμα ταμπού στην Ισπανία, αλλά πιστεύω ότι ο Sergio Ramos έχει αρχίσει την παρακμή. Θα μου άρεσε να τον δω να φεύγει απ’τη μπροστινή πόρτα κι όχι όπως ο Ίκερ, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει έτσι. Τι νομίζεις;

Ο Sergio είναι 30 ετών και πιστεύω ότι του απομένουν ακόμα δύο ή τρία χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Συγκεντρωμένος και σε φόρμα, είναι απ’τους καλύτερους.

poseidon213:

Τι κρίμα αυτό του Mariano, ένας γεννημένος επιθετικός που δεν του δίνουν ευκαιρία. Απ’την άλλη πλευρά, ο Kroos μου φαίνεται ένας αποτελεσματικός παίκτης, αλλά βαρετός, με τους James, Isco κι Asensio μου φαίνεται γελοίο να παίζει τη μπάλα.

Του Mariano του είπαν να ψάξει ομάδα κι αυτός θέλησε να μείνει. Έχει καταφέρει απ’το να μην υπολογίζεται, να του δίνει ο Ζιντάν κάποια περιστασιακή ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να’χει περισσότερα λεπτά.

TomiNab0:

Γιατί δεν υπάρχει καμία είδηση ​​γι’αυτά που είπε ο Sergio Ramos διαψεύδοντας τις δικές σας πληροφορίες σχετικά με το ότι ο μόνος που δεν έπρεπε να τρέχει ήταν ο Cristiano;

Οι πληροφορίες της συνάντησης ήταν όπως ειπώθηκαν. Ο Ramos ανταποκρίθηκε με τον ρόλο του να τις διαψεύσει.

m7m7:

Καλησπέρα José Félix. Αυτό το Σαββατοκύριακο είδαμε μια αφοσιωμένη Ρεάλ Μαδρίτης, συμπαγής και τακτοποιημένη. Δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίς όλο το BBC η ομάδα παίζει με μεθοδευμένο τρόπο και καλό παιχνίδι. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Πιστεύεις ότι ο Zidane θα’πρεπε να επιλέγει πιο συχνά παίκτες «αναπληρωματικούς» και να ενισχύει περαιτέρω τη μεσαία γραμμή, ή να συνεχίσει να διατηρεί το BBC ότι κι αν συμβαίνει; Ευχαριστώ, χαιρετισμούς

Καλησπέρα. Εμένα το 4-3-3 δεν μου αρέσει καθόλου. Το ποδόσφαιρο περνά απ’τη μεσαία γραμμή και μ’αυτό το σύστημα, τη στιγμή στην οποία αποσυνδεθούν οι μπροστινοί αντίο στο ποδόσφαιρο της ομάδας. Στην Eibar είδαμε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Τώρα σου μεταφέρω την ερώτηση. Θα άφηνες στον πάγκο κάποιον απ’το BBC;

m7m7:

Καλησπέρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορέσαμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι τόσο του Isco όσο και του Asensio. Δύο δημιουργικοί παίκτες, δίνοντας τάξη στη Ρεάλ Μαδρίτης και συμμετέχοντας στα αμυντικά καθήκοντα. Και οι δύο προέρχονται απ’το να’χουν παίξει λίγο, όντας απ’αυτούς που έχουν τα λιγότερα λεπτά στο λευκό σύνολο κι ευρισκόμενοι σε αμφιβολία για την παραμονή τους την επόμενη σεζόν. Πιστεύεις ότι θα’πρεπε να μπαίνουν περισσότερο στα rotations του Ζιντάν ή πιστεύεις ότι υπάρχουν παίκτες μπροστά τους; Πιστεύεις ότι θα’ταν λάθος ν’αφήσουν τον Isco να φύγει; Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Σίγουρα ναι. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας απ’τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στην Ισπανία και με τεράστιες δυνατότητες. Ήταν βασικός στο Κύπελλο και το έκανε σε υψηλό επίπεδο.

m7m7:

Καλησπέρα. Χθες οι συνάδελφοί σου στο ραδιόφωνο σχολίασαν το ενδεχόμενο υπογραφής του Hazard (της αρεσκείας του Ζιντάν) σε περίπτωση αποχώρησης του James ή του Isco. Έχοντας παίκτες όπως ο Isco, ο Asensio κι ο James (συν τους συνήθεις βασικούς), πιστεύεις ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση του Βέλγου παίκτη; Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να μπει στο σχέδιο παιχνιδιού της ομάδας καταλαμβάνοντας παρόμοιες θέσεις με τον Cristiano; Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Είναι μία απ’τις επιλογές που διαχειρίζονται στο Bernabeu, αλλά πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς. Οι μήνες που απομένουν στη σεζόν θα αποφασίσουν και θα διαμορφώσουν το μέλλον κάποιων παικτών. Η θέση του Ronaldo θα’ναι το κλειδί για να μιλήσουμε για ενισχύσεις.

 m7m7:

Καλησπέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρκετές σεζόν χωρίς ξεκάθαρο αντικατάσταση για τον Μαρσέλο. Μέχρι στιγμής, αυτόν τον ρόλο τον κάνει ο Nacho, καθώς ο Coentrao είναι πάντα τραυματίας. Πιστεύεις ότι το λευκό σύνολο χρειάζεται επειγόντως μια υπογραφή σ’αυτή τη θέση; Ποιος πιστεύεις ότι θα μπορούσε να’ναι ο κατάλληλος άνθρωπος; Χαιρετίσματα

Για μένα είναι απαραίτητο να’χει ο Μαρσέλο έναν αντικαταστάτη προϋποθέσεων. Τον Coentrao δεν τον θεωρώ. Ο Nacho είναι ένας καλός παίκτης, αλλά είναι σ’αυτή τη θέση της άμυνας, στην οποία είναι λιγότερο άνετα. Είναι απαραίτητο να υπογράψει, διότι ακόμα θυμάμαι αποφασιστικά παιχνίδια με τον Arbeloa σ’αυτή τη θέση. Ένας ακόμα που δεν ήταν ειδικός.

Bodus:

Γεια σας José Felix, ξέρετε κάτι για την πιθανή υπογραφή του Aubameyang στην Ρεάλ Μαδρίτης; Θεωρητικά η Ντόρτμουντ έχει υπογράψει τον Isak κι αυτό θα σήμαινε μια πιθανή έξοδο του Aubameyang ... Λένε ότι ακούγεται ο Hazard, αν φύγει ο James, εμένα συγκεκριμένα ο Hazard δεν μου αρέσει καθόλου και χρεώνει πολλά.

Γεια σας. Ο Aubameyang θέλει να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το λευκό club δεν έχει καθορίσει ακόμα ξεκάθαρα τη στρατηγική του στις μεταγραφές για την επόμενη σεζόν. Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά ένα εννέα πολύ διαφορετικό από ό, τι έχει η Ρεάλ Μαδρίτης αυτές τις στιγμές. Χρειάζεται χώρους για να μπορέσει να βγάλει την ταχύτητά του, το κύριο επιχείρημά του, επιπλέον, φυσικά, με την ευκολία του στο σκοράρισμα.

Καλημέρα. Είναι καλύτερη η Μαδρίτη με το BBC ή με το 4-4-2;

Με το 4-4-2 χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν μου αρέσει το 4-3-3. Είναι μια λιγότερο ευάλωτη ομάδα αν παίζει με τέσσερις μέσους.

Rafaextremadura:

Γεια σου José Felix, για μένα το πραγματικό πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Sergio Ramos, δεν είναι ούτε καν κοντά στο να’ναι βασικός, είναι ένα πραγματικό σουρωτήρι στην άμυνα, δεν έχει την ταχύτητα και την πρόληψη και το κακό είναι ότι μολύνει την υπόλοιπη άμυνα. Η απόδειξη είναι ότι από τότε που επέστρεψε απ’τον τραυματισμό του, η Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται περισσότερα γκολ, αλλά ο προπονητής δεν τολμά να τον αφήσει στον πάγκο, πρέπει να παίζει με νομοθετικό διάταγμα, είναι αρκετά επώδυνο, χαιρετισμούς.

Ο Sergio Ramos είναι πολύ εντυπωσιακός σε ό, τι κάνει, καλό και κακό. Συγκεντρωμένος για μένα είναι απ’τους καλύτερους στον κόσμο. Το να τον κατηγορούν για όλα όσα συμβαίνουν δεν θα’ταν δίκαιο.

Bughuul:

Γεια σας, αγαπητέ José Félix. Έχω δύο ερωτήσεις για σας: 1) Πόσο κοστίζει ένας "δημοσιογράφος" για να’ναι μια μαριονέτα στην υπηρεσία της εξουσίας και να αφοσιώνεται στο να εφεύρει, να χειραγωγεί και να ψεύδεται χωρίς καμία ηθική ή ντροπή; 2) Πως αισθάνεστε να’στε μέρος μιας φυλλάδας όπως η Marca κι ενός προγράμματος τηλεσκουπιδιού όπως το Chirincirco; Χαιρετίσματα κι ευχαριστώ, αγαπητέ José Félix.

Λυπάμαι που δεν γνωρίζω τις απαντήσεις στις κοντινές κι αξιαγάπητες ερωτήσεις σας.

m7m7:

Σχετικά με την ερώτησή σου «Θ’άφηνες στον πάγκο κάποιον απ’το BBC»; Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι, υπό κανονικές συνθήκες όχι, αλλά η επιλογή του Κριστιάνο στην κορυφή, του Bale από πίσω με ελευθερία και τους 4 μέσους, θα μπορούσε να διαχειριστεί σε ορισμένα παιχνίδια όπου ο αντίπαλος παίζει με τη μπάλα και είναι ισχυρός στη μέση, τι νομίζεις;

Καλή επιλογή

Peepp:

Γεια σου José Felix, κοιτάζοντας τα στατιστικά του Cristiano συνειδητοποίησα ότι στο πρωτάθλημα (χωρίς να μετράμε τα πέναλτι για κάθε παίκτη) έχει 8 γκολ λιγότερα απ’τον Μέσι, 7 λιγότερα απ’τον Suarez, τα ίδιο όπως οι Aspas και Griezmann και μόνο 2 περισσότερα απ’τον G. Moreno ή τον Enrich. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός των γκολ υπήρξε πάντα η μεγάλη υπεράσπιση του Πορτογάλου, και δικαίως, πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί το καθεστώς του, του άθικτου; Δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν παίκτες στην αγορά που θα βελτίωναν αυτούς τους αριθμούς; Και το πιο σημαντικό, θα τον πουλούσες αυτό το καλοκαίρι; Απάντησέ μου σε παρακαλώ. Ευχαριστώ και χαιρετίσματα!

Ο Ρονάλντο δεν είναι σαν τα άλλα έτη, αλλά προσφέρει σ’άλλες πτυχές του παιχνιδιού που σε άλλες σεζόν δεν έκανε. Να τον πουλήσω; Τα πάντα έχουν το τέλος τους.

Bughuul:

Καλησπέρα, αγαπητέ José Félix. Δεδομένου ότι δεν θελήσατε να απαντήσετε την προηγούμενη ερώτησή μου, θα σας κάνω μια διαφορετική: Γιατί μιλάτε για οπαδική δημοσιογραφία και για δημοσιογραφία σκουπιδιών σα να’ταν κάτι εντελώς ξένο προς εσάς; Το πράγμα έχει πλάκα, καθώς όπως πιστεύουν πολλοί -συμπεριλαμβανομένου εμού- εσείς είστε το μέγιστο παράδειγμα αυτής της μάστιγας, επινοώντας γελοίες ιστορίες κάθε μέρα σε μια φυλλάδα όπως η Marca και λέγοντας ανοησίες σε μια δυσάρεστη αηδία όπως το El Chiringuito. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, αγαπητέ José Félix.

Τη μέρα που θα με δεις μ’ένα κασκόλ, να μου το πεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.