News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James και Ρεάλ Μαδρίτης, φίλοι για πάντα;

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Παίκτης και κλαμπ ορκίζονται αιώνια αγάπη


Ο James Rodríguez δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ενάντια στην Eibar ότι η επιθυμία του είναι να’ναι πολλά χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός έχει καταφέρει να γυρίσει μια κατάσταση που έμοιαζε μη αναστρέψιμη. Τόσο που, στην ευγενή ζώνη του Santiago Bernabeu είναι ευχαριστημένοι μ’αυτόν τον νέο James Rodríguez. Μιλούν γι 'αυτόν ως φαινόμενο κι έναν απαραίτητο παίκτη για τα επόμενα χρόνια.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν σίγουρη την παραμονή του James στη madridista οντότητα, κάτι που δεν συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο με άλλους παίκτες, γύρω απ’τους οποίους τροφοδοτούνται αμφιβολίες σχετικά για την παραμονή τους στον σύλλογο. Ο James μπαίνει εξ ολοκλήρου στα μελλοντικά σχέδια. Κανείς στο club δεν αμφισβητεί τη παραμονή του. Μιλούν για το ταλέντο του και για τη σημασία που μπορεί να’χει τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε μιντιακό επίπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι ο James είχε αρκετές καταιγίδες τους τελευταίους μήνες, πιο συγκεκριμένα απ’την άφιξη του Μπενίτεθ κι αργότερα με κάποια απ’τις καταστάσεις που βίωσε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, όπως η έλλειψη λεπτών ειδικά στον τελικό του San Siro ή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Όλες οι κρίσεις έχουν επεξεργαστεί με απόλυτη λεπτότητα και δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην παραμονή του Κολομβιανού πάνω απ’τις προσφορές.

Η πιο ευαίσθητη στιγμή έλαβε χώρα τον Ιανουάριο, στιγμή στην οποία η Τσέλσι παζάρεψε δυνατά για την υπογραφή του. Ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεισε τον James ότι το καλύτερο ήταν η παραμονή του στα λευκά. Δεν θέλει να δει τον πρώην της Μονακό μακριά απ’το Μπερναμπέου.

Ρονάλντο, Bale και Μπενζεμά είναι ευχαριστημένοι με τον James στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίληψή του για το παιχνίδι κι αυτό το αριστερό πόδι ικανό να κάνει αδύνατες μπαλιές, εκεί όπου λίγοι φαντάζονται ότι μπορεί να φτάσει, είναι ένα προνόμιο που οι άλλοι παίκτες θέλουν να’χουν κοντά. Η ποιότητά του εκτιμάται απ’την ομάδα, αλλά απ’τους επιθετικούς, οι οποίοι ζουν απ’τις μπαλιές που μπορούν να τους δώσουν οι υπόλοιποι, ακόμα περισσότερο.

Ο Florentino Pérez παζάρεψε σκληρά γι’αυτόν, για να πετύχει την απόκτησή του και δεν πρόκειται επίσης ν’ανοίξει την πόρτα της εξόδου εύκολα. Το περασμένο καλοκαίρι δεν μελέτησε την επιλογή και η ιδέα του σχετικά με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή δεν έχει αλλάξει. Το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα σ’αυτό το είδος του παίκτη του γούστου των σημερινών ηγετών. Και περισσότερο όταν παλεύει και τρέχει όπως κάνει τώρα, καθώς το ποδόσφαιρο του υπάρχει πάντα. Η ποιότητά του είναι η καλύτερη δυνατή εγγύηση.

Μια άλλη διαφορετική ιστορία είναι τι μπορεί να σκεφτεί ο James. Σήμερα πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει να γίνει βασικός και να’ναι ένας σταθερός την εντεκάδα. Όπως κι αν οι παραμονές του στον πάγκο σε σημαντικούς αγώνες επαναλαμβάνονται, η ιδέα του μπορεί ν’αλλάξει, αλλά σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα εφ 'όσον θέλει, μπορεί να καυχηθεί ότι έχει τον James για μια στιγμή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.