News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco και James: μια σχεδόν αδύνατη αποστολή

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Της Patricia Terroba

Έχουν συνυπάρξει μόνο στο 6,38% των λεπτών αυτής της σεζόν


Isco και James, συμβατοί ή ασύμβατοι; Ο Ζιντάν το’χε πολύ ξεκάθαρο: "Είναι συμβατοί και μπορούν να παίξουν μαζί". Έτσι διαβεβαίωσε ο Γάλλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν απ’τον αγώνα κατά της Μπέτις.

Ωστόσο, σ’αυτή την περίπτωση οι αριθμοί λένε το αντίθετο. Συμβατοί ή όχι, η πραγματικότητα είναι ότι οι μέσοι μόλις που έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο αυτή τη σεζόν σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Στο Champions League, μάλιστα, δεν έχουν παίξει ούτε ένα λεπτό μαζί. Κάτι που δεν εκπλήσσει, ειδικά βλέποντας τα στατιστικά του Isco στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία έχει παίξει μόνο 77 λεπτά μεταξύ των οκτώ παιχνιδιών που έχει παίξει η Μαδρίτη.

Ούτε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων συνυπήρξαν. Ο James συμμετείχε στον ημιτελικό, κι ο Isco στον τελικό. Ούτε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, στο οποίο ο Ισπανός έπαιξε τα πρώτα 66 λεπτά κι ο Κολομβιανός τα τελευταία 18 συν την παράταση.

Μόνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Έχουν παίξει μαζί μόνο στο πρωτάθλημα και στο Copa del Rey. Συγκεκριμένα, 121 λεπτά στον εγχώριο ανταγωνισμό -μεταξύ των τεσσάρων αγώνων- και 120 στο Κύπελλο -σε τρεις αναμετρήσεις-. Στον πρώτο, συνυπήρξαν επιπλέον σε μια αρχική ενδεκάδα εναντίον της Deportivo. Και στον δεύτερο, ήταν βασικοί στο πρώτο σκέλος και στον επαναληπτικό ενάντια στην Cultural.


Όμως όχι μόνο δεν παίζουν μαζί, αλλά κι επιπλέον ο ένας συνηθίζει να’ναι η τέλεια αλλαγή του άλλου. Σε τρία παιχνίδια έχουν αντικατασταθεί: Leganés, Εσπανιόλ κι Eibar.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.