News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco και James, και πάλι μαζί;

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Των Rubén Jiménez και Lorenzo Lara

Οι απουσίες στην επίθεση θα μπορούσαν να τους ανοίξουν την πόρτα της ενδεκάδας


Η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται το Ipurua χωρίς τον Μπέιλ, τιμωρημένος για δύο αγώνες, τον Morata, που συμπλήρωσε πέντε κίτρινες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεκουράζεται. Με λίγα λόγια: ο Ζινεντίν Ζιντάν ετοιμάζει τον αγώνα ενάντια στην Eibar με τον Μπενζεμά στην επίθεση και πολλές αμφιβολίες για τους συμπαίκτες του.

Θεωρώντας σίγουρη την παρουσία του Γάλλου επιθετικού στην εντεκάδα, ανοίγει η βιτρίνα για παίκτες που θέλουν να μπουν στις δύο ελεύθερες θέσεις. Και στην πρώτη σειρά εμφανίζονται Isco και James, δύο παίκτες που είναι σαν τον ήλιο και το φεγγάρι σ’αυτή την Ρεάλ Μαδρίτης, αδύνατο να’ναι μαζί.

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έχουν εμφανιστεί στην ίδια αρχική ενδεκάδα μόνο σ’έναν αγώνα πρωταθλήματος, εναντίον της Deportivo, και στους δύο του Κυπέλλου ενάντια στην Cultural. Κι αυτό είναι όλο. Συνυπήρξαν στο γήπεδο σ’επτά παιχνίδια για ένα συνολικό... 230 λεπτών.

Στον Ζιντάν δεν αρέσει να παίζουν μαζί. Ο Γάλλος τεχνικός δεν λαμβάνει υπόψη στα σχέδιά του μια σύνδεση μεταξύ των δύο. Γι 'αυτόν είναι δύο παίκτες που δίνουν καλύτερη απόδοση ατομικά και στην ομάδα, όταν ο ένας δεν είναι δίπλα στον άλλο. Εξ ου κι αυτός ο μικρός αριθμός των λεπτών που παρουσιάζει η κοινωνία Isco -James.

Παρόλα αυτά, η πόρτα ανοίγει διάπλατα έτσι ώστε Malagueño και Κολομβιανός να μπορέσουν βρεθούν και πάλι στην εντεκάδα. Οι απουσίες μπορούν να τους δώσουν μια νέα ευκαιρία να δείξουν στον Ζιντάν ότι καταλαβαίνονται, ότι γνωρίζονται κι ότι μπορούν να κάνουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίξει και να κερδίσει στο ρυθμό που σηματοδοτούν αυτοί.

Αλλά δεν είναι οι μόνοι που αποτελούν επιλογή για βασικοί στο Ipurua. Ο Lucas Vázquez περιμένει επίσης την ευκαιρία του για ν’ανακτήσει το καλύτερο επίπεδό του και να εντυπωσιάσει και πάλι τον προπονητή του και τους οπαδούς. Τώρα που ο Bale έχει αναρρώσει απ’τον τραυματισμό, αυτές οι δύο αναμετρήσεις στις οποίες θα να’ναι τιμωρημένος είναι ένα φως για τον gallego εξτρέμ, ο οποίος φαίνεται και πάλι με πιθανότητες για βασικός.

Ή ακόμα κι ο Asensio, εκτός απ’τις τελευταίες αποστολές και υποβιβασμένος σε δεύτερο πλάνο μετά από μια λαμπρή αρχή, θα μπορούσε να’χει κάποια πιθανότητα να μπει στην εντεκάδα ενάντια στην Eibar. Ο Ζιντάν γνωρίζει τα κομμάτια και τώρα πρέπει να επιλέξει πώς και ποια ταιριάζουν στο κεφάλι του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.