News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφει περισσότερο νεαρό ταλέντο με την άφιξη του Adrián Mancebo

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Είναι αριστεροπόδαρος μέσος κι έρχεται απ’το San Sebastián de los Reyes


Ο Adrián Mancebo (20 ετών) είναι πλέον νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν. Ο μέσος του San Sebastián de los Reyes έχει περάσει ήδη ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τη συμφωνία με τη madridista οντότητα με την οποία θα γίνει παίκτης της Castilla απ’τις 30 Ιουνίου.

Ο μέσος διαμορφώθηκε στην cantera της Χετάφε, αλλά μπροστά στην έλλειψη ευκαιριών υπέγραψε με τη μαδριλένικη ομάδα της Σεγούντα Β, το καλοκαίρι του 2015. Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 28 παιχνίδια, 27 ως βασικός, προσθέτοντας 6 γκολ.


Αριστεροπόδαρος μέσος, μπορεί επίσης να παίξει στην πλευρά, αλλά η προτιμώμενη θέση του είναι του εσωτερικού. Αρχικά η μοίρα του θα’ναι η Castilla. Η υπογραφή του Mancebo ανταποκρίνεται στην ιδέα που έχει εγκατασταθεί στο Valdebebas της υπογραφής ταλέντου που κινείται στην Κοινότητα της Μαδρίτης, για να χρησιμεύσει ως ενίσχυση στα παιδιά που έχουν διαμορφωθεί στο Valdebebas συν τις μεταγραφές νεαρών αλλοδαπών που έρχονται στην λευκή fábrica με την ιδέα να κάνουν το άλμα στην πρώτη ομάδα, όπως είναι οι περιπτώσεις του Valverde και Sergio Díaz. Ο Βραζιλιάνος Augusto Galván της Σάο Πάολο ήταν η τελευταία υπογραφή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.