News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης έτρεξε περισσότερο απ’την Eibar

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Του Lorenzo Lara

Οι λευκοί παίκτες διάνυσαν πάνω από 3 χιλιόμετρα περισσότερα απ’τους armeros


Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανώτερη απ’την Eibar σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Πίεσαν περισσότερο απ’τον αντίπαλό τους, εφάρμοσαν καλύτερο ποδόσφαιρο κι έτρεξαν περισσότερο απ’τον αντίπαλό τους για 90 λεπτά. Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έτρεξαν συνολικά 102,36 χιλιόμετρα, ενώ οι παίκτες της Eibar παρέμειναν στα 99,31. Μια διαφορά 3 χιλιομέτρων, η οποία ήταν ένα απ’τα κλειδιά για την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην λευκή ομάδα τέσσερις παίκτες ξεπέρασαν τα 10 χιλιόμετρα. Ήταν οι Asensio, Casemiro, Nacho και Lucas Vázquez. Αυτός ο τελευταίος μετατράπηκε και πάλι στον παίκτη που διένυσε περισσότερη απόσταση, με 11,63 χιλιόμετρα.

Στην Eibar μόνο οι Rubén Peña, Sergi Enrich κι Escalante ξεπέρασαν το φράγμα των 10.000 μέτρων. Αυτό το γεγονός ενόχλησε τον Mendilibar, όπως διαδήλωσε στον Τύπο μετά την αναμέτρηση.


Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βγήκαν συνδεδεμένοι απ’το πρώτο σφύριγμα και μ’όρεξη να βελτιώσουν την εικόνα που προσφέρθηκε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτή η ώθηση αντανακλάστηκε αμέσως στο σκορ. Στο 30ο λεπτό κέρδιζαν 0-3 και είχαν καθαρίσει το ματς. Ωστόσο, η ομάδα, μόλις που κατέβασε το έμβολο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.