News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη θα παίξει στη Νάπολι ... μ’αυτούς του Μιλάνου

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ζιντάν θα’χει το BBC και θ’αφήσει στον πάγκο Isco και James


Μετά την επίδειξη ενέργειας, ταχύτητας, αλληλεγγύης και συνδυαστικού κι ευφάνταστου παιχνιδιού στην επίθεση το περασμένο Σάββατο στο Ipurua, η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει στην παλιά έκδοσή της με την ευκαιρία της επίσκεψης στο San Paolo, αύριο το βράδυ. Το BBC, με τον Ρονάλντο ξεκούραστο και χωρίς ενοχλήσεις, θα’ναι και πάλι βασικό γιατί όπως λένε απ’το τεχνικό επιτελείο της madridista ομάδας: "Είναι οι καλύτεροι". Αυτό σημαίνει ότι η λευκή ομάδα θα’ναι και πάλι αυτή των προηγούμενων αγώνων ενάντια στην Eibar.

Όπως έλεγε κι ο Toshack: «Στο τέλος παίζουν πάντα οι ίδιοι 11 μπάσταρδοι». Κι ο Ουαλός δεν στερούνταν λόγου όταν είπε εκείνη τη φράση, αναφερόμενος στην δική του Ρεάλ Μαδρίτης και την επιθυμία να αλλάξει την αρχική ενδεκάδα όταν οι τότε βασικοί τα έκαναν μπάχαλο σε κάποια φάση. Η ιστορία με τον Ζιντάν είναι διαφορετική και παρόλο που η βασική ομάδα, ή τουλάχιστον μερικοί απ’τους σημαντικότερους παίκτες της δεν αποδίδουν στο αναμενόμενο επίπεδο, όπως απέδειξαν ενάντια στην Λας Πάλμας, στο ματς με τη Νάπολι θα επιστρέψουν όλοι στην αρχική ενδεκάδα, αυτή που ψάχνει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι οι απόντες απ’τον αγώνα κατά της Eibar έχουν το δικαίωμα να ξεκινήσουν κατά των Ιταλών λόγω του ότι κέρδισαν την θέση σε προηγούμενες μάχες ή για το απλό γεγονός της κατάκτησης του ενδέκατου στο Μιλάνο εναντίον της Ατλέτικο, αλλά αυτό που φάνηκε ενάντια στην armero ομάδα έρχεται να δείξει ότι σ’αυτή την ομάδα έρχεται πολύ καλά η ενέργεια και η επιθυμία που βάζουν παίκτες όπως ο Asensio, ο James (ναι, ο Κολομβιανός είναι άλλος) ή ο Lucas Vázquez, οι ίδιοι που θα δουν το παιχνίδι εναντίον της ναπολιτάνικης ομάδας απ’τον πάγκο, τουλάχιστον απ’την αρχή. Είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά όχι το παρόν διαρκείας.

Ο Ζιντάν ποτέ δεν έχει κρύψει ότι γι 'αυτόν, πάντα εφ' όσον είναι καλά και χωρίς προβλήματα, το BBC είναι αδιαπραγμάτευτο και θα παραμείνει έτσι για την ώρα. Ο Γάλλος έχει αναγνωρίσει ότι υπήρξαν προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά κατά τη γνώμη του, οι τρεις παίκτες είναι ένα βήμα πάνω απ’τους υπόλοιπους, ή τουλάχιστον από εκείνους που θα μπορούσαν να τους πάρουν την θέση.

Ο Ζιντάν έχει ομολογήσει ότι πάει καιρός που δεν έβλεπε να παίζει έτσι η ομάδα του στην επίθεση. Η παράσταση ενάντια στην Eibar είναι απ’αυτές που δεν ξεχνιούνται, αλλά δεν δίνουν το διαβατήριο για το καθεστώς βασικού. Η ιστορία και το τι αντιπροσωπεύουν παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Bale.

Carvajal και Marcelo θα’ναι επίσης βασικοί ενάντια στη Νάπολι. Υπάρχει ανησυχία σχετικά με την κατάσταση της φόρμας του Βραζιλιάνου και για τα σκαμπανεβάσματα του Ισπανού κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Marcelo δεν έπαιξε εναντίον της Eibar γιατί δεν είναι καλά. Ούτε προφυλάχθηκε ούτε κάτι τέτοιο. Ο προπονητής θέλει ν’ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του, αλλά δεν θα πάψει να’ναι βασικός στο πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Ζιντάν θα επαναλάβει στο Sao Paolo την βασική ομάδα που έπαιξε στον τελικό του Champions League εναντίον της Ατλέτικο στο San Siro. Είναι η καλή του ενδεκάδα κι αυτή που θα παρατάξει εναντίον της Νάπολι. Είναι οι βασικοί, τουλάχιστον για τώρα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.