News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Eibar Real 1-4

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

BBC=αγωνιστικός καρκίνος της Ρεάλ.

Florentino Pérez=διοικητικός καρκίνος της Ρεάλ, ο άνθρωπος που έχει επιβάλει στην ομάδα τον αγωνιστικό καρκίνο.


Η Ρεάλ πήγαινε σήμερα στο Ιπουρούα, ν’αντιμετωπίσει την 7η της βαθμολογίας, Ειμπάρ. Το ματς ήταν τελικός, που αν δεν κέρδιζε η Ρεάλ, εκτροχιάζονταν στη μάχη για τον τίτλο. Η ομάδα προέρχονταν από μια κρίση αποτελεσμάτων, με αποκορύφωμα το εντός 3-3 με την Λας Πάλμας, με τις πρώτες επικριτικές φωνές προς το πρόσωπο του Ζιντάν απ’τα επίσημα, και με το ρόστερ, να συμφωνεί μ’αυτές, όσον αφορά το πολύ rotation του Γάλλου φέτος. Κι ο ΖΖ, τους έγραψε κανονικότατα, έκανε το κλασικό υπερβολικό του rotation, -κι αν εξαιρέσουμε την, πραγματικά, αδικία προς τον Ίσκο, καθώς ούτε και την Τρίτη απέναντι στη Νάπολι, με όλους διαθέσιμους, δεν αναμένεται να ξεκινήσει- ο Ζιζού, κατέβασε ένα 4-2-3-1, και στα στόπερ, είχε δύο στόπερ, στα μπακ, δύο μπακ (αν κι ο ένας δεξιός που έπαιζε αριστερά), στα χαφ, δύο χαφ, στα εξτρέμ, ένα αριστερό κι ένα δεξί εξτρέμ, στο 10 ένα 10, και στο φορ ένα φορ. Και πάνω απ’όλα, μια μπαλαδόρικη τρίαινα. Το αποτέλεσμα; η υποταγή της Ειμπάρ, με 1-4. Όχι τυχαία, χωρίς BBC. Όχι τυχαία, πάνω απ’όλα, χωρίς μορφονιό…

Ξεμπρόστιασμα. Ξανά. Πάλι. Και κάθε φορά που γίνεται, απ’την αρχή της σεζόν, μέχρι όσο πάει. Πάνω απ’όλα, του μορφονιού. Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ. ΤΕΛΟΣ.


Απόλυτος έλεγχος του ρυθμού και του αγώνα στο πρώτο μέρος απ’την Ρεάλ, όπου στο πρώτο 30λέπτο είχε κλειδώσει τη νίκη. Η λευκή ομάδα κυκλοφορούσε τη μπάλα, και η Ειμπάρ απλά παρακολουθούσε. Έτσι, στο 13ο λεπτό, ο Ασένσιο έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπενζεμά, ο Γάλλος έκανε άμεσα το κακό πλασέ με το δεξί χωρίς ισορροπία, ο Yoel απέκρουσε άσχημα στέλνοντας τη μπάλα πάλι στον Μπενζεμά, ο οποίος έκανε εύκολα το 1-0. Σοκαρισμένη η Ειμπάρ που δέχτηκε το γκολ στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των λευκών στα καρέ της, παραλίγο να φάει και το δεύτερο στο επόμενο λεπτό, όταν ο Χάμες συνδυάστηκε στα δεξιά με τον Λούκας, μπήκε στην περιοχή, έκανε την πάσα, αλλά ο Yoel έκοψε πριν την σπρώξει στα δίχτυα ο Μπενζεμά.

Ο αγώνας συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό και στο 24’, ο Χάμες εκτέλεσε το συστημένο φάουλ απ’τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μπενζεμά να πρέπει απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Και 5 λεπτά αργότερα, ο Μόντριτς πέρασε κάθετα απ’την δεξιά πλευρά στον Μπενζεμά, αυτός πλαγιοκόπησε μέσα στην περιοχή για τον Χάμες, κι ο Κολομβιανός έκανε το αριστερό πλασέ στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του, ανήμπορου ν’αντιδράσει, Yoel.


Κάπου εκεί, επήλθε μια στιγμιαία χαλάρωση, με την Ειμπάρ να’χει τη μεγάλη και μοναδική στιγμή της στο πρώτο μέρος, όταν στο 37’, γύρισε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Enrich, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον Κέιλορ, αλλά το σουτ πρόλαβε να κόψει τελευταία στιγμή ο Ράμος. Κι αφού παρήλθε η παρένθεση, η Ρεάλ βγήκε και πάλι μπροστά, όταν στο 41’, ο Ασένσιο έβγαλε στην αντεπίθεση, έδωσε δεξιά στον Μπενζεμά, αυτός στ’αριστερά του στον Χάμες, ο Κολομβιανός ακόμα πιο αριστερά για τον Ασένσιο, κι ο balear έκανε το φαλτσαριστό σουτ απ’το ημικύκλιο με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα απ’το κάθετο. Και δύο λεπτά αργότερα, ο Μπενζεμά έγινε αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς, μπήκε από αριστερά, σούταρε δυνατά από γωνία, ο Yoel είπε όχι, ο Χάμες πήρε το ριμπάουντ, έδωσε στον Λούκας, ο gallego δεξιά στον Ασένσιο κι αυτός έκανε το σουτ μέσα απ’την περιοχή με τον Yoel να λέει και πάλι όχι.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ έδωσε χώρο στην Ειμπάρ, κι επέλεξε να χτυπήσει στην κόντρα. Οι Βάσκοι βγήκαν μπροστά, ψάχνοντας το γκολ, ανεπιτυχώς, όπως στο 52’, όταν ο Ντανίλο έκοψε το σουτ του Peña που θα εκτελούσε τον Νάβας. Και στο 59’, η Ρεάλ βρήκε αυτό που επεδίωκε, όταν ο Μπενζεμά πήρε τη μπάλα πίσω απ’την σέντρα, κράτησε και κουβάλησε ωραία, και στην κατάλληλη στιγμή, πριν περάσει τη σέντρα ο Ασένσιο και βγει οφσάιντ, του πέταξε μπροστά, ο mallorquín έφυγε στον κενό χώρο, έσπασε δεξιά για τον Χάμες, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ, αναγκάστηκε να κάνει δύσκολο πλασέ, με τη μπάλα να βρίσκει στο απέναντι κάθετο, και στο ριμπάουντ, από γωνία, ο Ασένσιο έκανε το 0-4 πέφτοντας.


Στο 71’, η Ειμπάρ, βρήκε το γκολ της τιμής, όταν ο Pedro León, ξέφυγε απ’τον Νάτσο στ’αριστερά, κάνοντάς του όμως φάουλ με το χέρι στο πρόσωπο, που κακώς δεν δόθηκε, γύρισε, έκανε την σέντρα, κι ο Ντανίλο δεν πρόλαβε τον Peña που έκανε το 1-4. Από’κει και πέρα, δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο μέχρι την λήξη. Στο ενδιάμεσο, ο Κάζε είδε την 5η κίτρινη, και θα εκτίσει στο εντός με τη Μπέτις, με το Σαν Μαμές ν’ακολουθεί.

Δεν υπήρξαν υστερήσαντες, σ’ένα ματς στο οποίο έλαμψαν οι Μπενζεμά και Χάμες, με τον Ασένσιο ν’ακολουθεί, και τον Λούκας λίγο πιο πίσω. Μέχρι κι ο Ντανίλο, που έχασε τον αντίπαλο του στη μείωση, σε μια φάση που θα’πρεπε να’χε σταματήσει απ’τον διαιτητή, ήταν θετικός, με αποκορύφωμα το κόψιμο στον Peña στο 52’. Ήταν ένα ματς, ωδή στο άθλημα, ωδή στο παιχνίδι με τη μπάλα κάτω, ξεμπρόστιασμα στις γιόμες, στις σέντρες, στον μορφονιό και στις επιταγές του άμπαλου προέδρου. Ένα ματς γιορτή και νίκη του ποδοσφαίρου. Απ’την Τρίτη, BBC ξανά και ναρκωτικά. Αν και με προίκα το 3-1, ο Μπέιλ οφείλει να λάμψει στην κόντρα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.