News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αποστολή: να σταματήσει η αιμορραγία

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Του Daniel López Peinado

Η ομάδα του Ζιντάν έχει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ παθητικού της δεκαετίας


Ένας απ’τους λόγους του κακού σερί που περνά η ομάδα του Ζιντάν είναι ο αριθμός των γκολ που δέχεται. Σ’αυτό το σημείο της σεζόν έχει δεχθεί ήδη περισσότερα γκολ απ’την προηγούμενη σεζόν. Στα τελευταία 10 παιχνίδια της, η λευκή ομάδα έχει δεχθεί συνολικά 14 γκολ και μόνο δύο φορές κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία, και τις δύο στο Μπερναμπέου. Ως αποτέλεσμα, η λευκή ομάδα έχασε δύο παιχνίδια κι έφερε ισοπαλία σ’άλλα δύο.

Στο στόχαστρο των οπαδών βρίσκεται ο Keylor Navas. Ο Κοσταρικανός δεν περνάει την καλύτερη στιγμή του με τη φανέλα της Μαδρίτης. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία πέντε φορές, οι 22 της προηγούμενης σεζόν βρίσκονται μακριά. Τα τελευταία νέα που δείχνουν το ενδιαφέρουν της ομάδας της Concha Espina να ενσωματώσει έναν τερματοφύλακα την επόμενη σεζόν, αυξάνουν τις αμφιβολίες του λευκού τερματοφύλακα.

Αλλά δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος σε αυτή την πτυχή. Η υπόλοιπη ομάδα πρέπει να βοηθήσει περισσότερο στην άμυνα, διότι σε πολλές περιπτώσεις οι αποτυχίες στην επίθεση μετατρέπονται σε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ για τον αντίπαλο. Το σαφέστερο παράδειγμα είναι το γκολ του Boateng την περασμένη Τετάρτη, που αντιμετώπισε τον τερματοφύλακα χωρίς αντίπαλο στη μεσαία γραμμή.

Το δεύτερο χειρότερο της δεκαετίας

Η ομάδα του Ζιντάν έχει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ παθητικού στις 10 τελευταίες σεζόν στη Laliga. Μόνο το έτος του Schuster και του Juande Ramos (πήρε την ομάδα στα μέσα της σεζόν) είχε χειρότερους αριθμούς σ’αυτό το στάδιο της σεζόν. Συμπτωματικά, στην πρώτη σεζόν του Γερμανού προπονητή είχε τα ίδια γκολ παθητικό με τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνη η ομάδα κατέληξε στη Cibeles.

Ο Ζιντάν και το ρόστερ πρέπει να αντιστρέψουν την κατάσταση και να καταφέρουν να μην υποφέρουν τόσο πολύ όταν αμύνονται, καθώς, για να σηκώσουν τους τίτλους στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να’ναι πιο συνεπείς στην άμυνα και να σφραγίσουν το τέρμα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.