News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Χάσαμε το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά»

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πρέπει απλά να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι»

«Με τη μπάλα κάναμε καλά πράγματα, αλλά μας έλειψε διαύγεια στην τελική πάσα», πρόσθεσε στην αίθουσα Τύπου.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Mestalla μετά τον αγώνα εναντίον της Βαλένθια: «Χάσαμε το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά. Μπήκαμε καλά με τη μπάλα, παίξαμε και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αποτύχαμε και σε δύο ευκαιρίες μας έβαλαν γκολ. Είχαμε 80 λεπτά για να μπούμε εκ νέου στο παιχνίδι, το κάναμε, αλλά μας έλειψαν πολλά πράγματα σήμερα. Υπήρχε η ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς και δεν το κάναμε. Αυτοί έπαιξαν μαζί, οπισθοχώρησαν και μας ξεπέρασαν στην επίθεση».

«Πρέπει να’μαστε πάντα προσεκτικοί. Αν έχεις στιγμές στις οποίες δεν είσαι συγκεντρωμένος σε τιμωρούν. Πρέπει να’μαστε λίγο πιο έξυπνοι και στα πρώτα δέκα λεπτά δεν ήμασταν προσεκτικοί. Με τη μπάλα κάναμε καλά πράγματα, αλλά μας έλειψε διαύγεια στην τελευταία πάσα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το παιχνίδι της Κυριακής. Είχαμε μια ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς και δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στη Βαλένθια και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

"Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο νίκη. Τώρα είναι πιο δύσκολο, γιατί έχουμε χάσει τρεις βαθμούς. Η Βαλένθια ήταν η μόνη που πήρε βαθμούς σήμερα. Πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν πρόκειται να κερδίσουμε μόνο επειδή είμαστε στο γήπεδο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πρέπει απλά να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι".

Η αλλαγή του Varane


«Ο Varane έχει πληγωθεί, είχε ενοχλήσεις κι έτσι τον αλλάξαμε. Μας έλειψε συγκέντρωση χωρίς τη μπάλα. Ο Zaza μας έκανε ζημιά μεταξύ των γραμμών. Ένα άσχημο κοντρόλ και σε βάζουν σε δυσκολίες. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, είναι πολύ μακρύ και πρέπει να’μαστε πιο προσεκτικοί».

Η σελίδα της στήλης στο facebook: 


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.