News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Περιμέναμε να υποφέρουμε, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς»

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

«Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και να σκεφτούμε την Τετάρτη»

«Σ’αυτό το γήπεδο υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου στην βαθμολογία», πρόσθεσε ο λευκός τεχνικός.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του El Sadar μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Οσασούνα. Ο madridista προπονητής ανέλυσε τον αγώνα: "Κάθε Σαββατοκύριακο ξέρουμε ότι πρόκειται να’χουμε πίεση στο πρωτάθλημα, τόσο απ’τη Barcelona όσο κι απ’τους άλλους. Περιμέναμε να υποφέρουμε καθώς ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που στο σπίτι της σου βάζει δύσκολα απ’την αρχή, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς".

«Είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια μας ισοφάρισαν. Στο διάλειμμα τους είπα ότι μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πετύχαμε περισσότερη ισορροπία. Είμαστε χαρούμενοι γιατί σε αυτό το γήπεδο δεν υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου στην βαθμολογία».

«Ξεκινήσαμε με τρεις πίσω και με τους Marcelo και Danilo στα φτερά, αλλά ο τραυματισμός έφερε την αλλαγή για να δώσει μεγαλύτερη ισορροπία και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήμασταν 15 ημέρες χωρίς να παίζουμε και τώρα ξέρουμε ότι θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και σκεφτούμε πλέον την Τετάρτη».

James

"Τον James τον είδα καλά, γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολο να μπει στο γήπεδο μιας κι ο ρυθμός ήταν πάνω κάτω. Έχει αυτήν την ηρεμία για να κάνει τους υπόλοιπους να παίζουν, είναι ένας σημαντικός παίκτης".

Ο τραυματισμός του Danilo

"Ο Danilo έχει ένα χτύπημα και θα το δούμε αύριο, αλλά πιστεύω ότι θα’ναι ένα χτύπημα. Κι επιπλέον λυπάμαι για τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Οσασούνα και λυπόμαστε όλοι".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.