News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ο Bale είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και κάνει τη διαφορά"

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

«Τώρα έχουμε δύο περίπλοκους εκτός έδρας αγώνες και πρέπει να συνεχίσουμε»

"Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχω 24 πολύ καλούς παίκτες και είναι όλοι συνδεδεμένοι σ’αυτό που κάνουμε", πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu τη νίκη εναντίον της Εσπανιόλ, η οποία εδραιώνει το προβάδισμα της ομάδας. Ο προπονητής εξήρε τους παίκτες του: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί σημαίνει ότι είναι όλοι συνδεδεμένοι κι αφοσιωμένοι σ’αυτό που κάνουμε. Είναι πιο δύσκολο για τους παίκτες που παίζουν λιγότερο, αλλά δεν παρατηρείται. Φαίνεται ότι είναι έτοιμοι για όταν το χρειάζεται η ομάδα κι αυτό είναι καλό».

«Έχουμε 24 πολύ καλούς παίκτες και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα μαζί. Οι παίκτες είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να βοηθούν την ομάδα στην στιγμή τους. Είναι το σημαντικό. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια και τους χρειαζόμαστε όλους. Τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας. Την Τετάρτη υπάρχουν μόνο δύο ομάδες που μπορούν να πάρουν βαθμούς και είναι σημαντικό. Και το άλλο Σαββατοκύριακο έχουμε μια άλλη περίπλοκη έξοδο».

Morata

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που έχει βάλει, αυτό σημαίνει ότι είναι όλοι συνδεδεμένοι. Είναι δύσκολο για τους παίκτες που δεν έχουν τόσα λεπτά, αλλά δείχνουν ότι είναι έτοιμοι».

 Bale

"Είμαι ικανοποιημένος για την επιστροφή του. Είχε επιθυμία να επιστρέψει και να αισθανθεί παίκτης. Όταν μπήκε, του είπα να το απολαύσει, τίποτα περισσότερο. Την θέση την είχαμε συζητήσει πριν. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και είμαστε ικανοποιημένοι όλοι και, πάνω απ 'όλα, ο παίκτης. Ο Gareth είναι ο Gareth. Έχουμε μόνο έναν Gareth, αλλά έχουμε άλλους παίκτες που τα πάνε καλά".

"Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, διαφορετικός απ’τους άλλους, αλλά ο καθένας προσφέρει το κατιτίς του. Δεν δίνει την εντύπωση ότι ήταν τρεις μήνες εκτός. Είναι πολύ ισχυρός, που κάνει τη διαφορά και γι’αυτό είναι ιδιαίτερος. Είμαι ικανοποιημένος να’χω τους τρεις μπροστινούς διαθέσιμους επειδή γνωρίζουμε τι μπορούν να συνεισφέρουν. Επίσης, το τι μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι".

 Cristiano

«Τον ξέρουμε μ’αυτόν τον τρόπο γιατί σκοράρει πάντα. Κάθε φορά που δεν σκοράρει μπορεί να το παρατηρούμε αυτό, αλλά δεν τον βλέπω ανήσυχο. Τον βλέπω ίδιο με το ματς της Νάπολι, έχει τρέξει πολύ κι εργάστηκε για τους υπόλοιπους. Δεν ανησυχώ, ξέρω ότι θα κάνει τη διαφορά σε μια κρίσιμη στιγμή».

Isco

"Είναι ευτυχής κι αφοσιωμένος σ’αυτό που κάνει. Σήμερα έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι κι έδωσε τις δύο ασίστ. Εγώ σκέφτομαι μόνο τι κάνει η ομάδα αυτή τη στιγμή".

Συνεχόμενα παιχνίδια με γκολ

"Ήταν δύσκολο να σκοράρουμε δύο γκολ. Επιτεθήκαμε σ’όλο το παιχνίδι και δεν βάζαμε το δεύτερο γκολ για να ησυχάσουμε. Έχουμε πολλή υπομονή στο παιχνίδι κι αυτό είναι το σημαντικό. Μου αρέσει να εναλλάσσουμε την υπομονή μ’ένα άγγιγμα ταχύτητας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να συνεχίσει το σερί μας στο σκοράρισμα".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.