News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Με το 2-0 πρέπει να αλλάξεις κάτι, το κάναμε και μας πήγε καλά"

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

«Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες· Morata και Isco τα πήγαν πολύ καλά», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Cerámica την ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βιγιαρεάλ: "Με το 2-0 πρέπει να αλλάξεις κάτι. Το κάναμε και μας πήγε καλά. Κάναμε μια επιθετική αλλαγή και παίξαμε περισσότερο στο αντίπαλο μισό. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα κι ότι στο σπίτι τα πάει εκπληκτικά. Έπρεπε να’χαμε υπομονή και με τις αλλαγές αλλάξαμε το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε πρώτοι".

«Isco και Morata αξίζουν σίγουρα περισσότερα λεπτά. Τα πήγαν πολύ καλά κι άλλαξαν το παιχνίδι. Θα χρειαστούμε όλες τους παίκτες σίγουρα. Στον Morata είπα δύο ή τρία πράγματα τακτικής, ότι  έπρεπε να’ναι στην περιοχή εκτέλεσης και με τον Bruno στο κέντρο σε φάση άμυνας. Σκόραρε ένα γκολ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Πέναλτι

«Οι παίκτες είπαν ότι ήταν χέρι. Απ’όπου ήμουν εγώ δεν το είδα και δεν θα μπω ποτέ σε αποφάσεις των διαιτητών. Το σφύριξε και τέλος. Ήμασταν πολύ καλύτερα στο δεύτερο μισό σε σχέση με το πρώτο. Φτάσαμε περισσότερο στην περιοχή εκτέλεσης στο τέλος πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που θα μπορούσε να μας βάλει σε δυσκολίες. Είμαστε ευτυχείς για τους τρεις βαθμούς κι ενάντια σ’έναν μεγάλο αντίπαλο».

Bale


"Έχει μόνο ένα χτύπημα και τίποτα άλλο".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.