News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Η Villarreal είναι μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά και γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα"

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

"Αυτό το παιχνίδι πλέον πέρασε με ενδιαφέρει περισσότερο να επικεντρωθώ στην Βιγιαρεάλ".

"Είναι καλό να παίζουμε ήδη γιατί αύριο έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε και πάλι βαθμούς" πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα εναντίον της Βιγιαρεάλ. Ο λευκός προπονητής ανέλυσε το παιχνίδι στο γήπεδο Κεραμικά: «Το ν’αντιμετωπίζουμε την ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα το καθιστά ακόμα πιο δύσκολο. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, οργανωμένος αμυντικά, και που αμύνεται ως μπλοκ. Είναι καλό να παίζουμε ήδη αύριο μετά την Τετάρτη, επειδή έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και πάλι βαθμούς κι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

«Δεν έχω την αίσθηση ότι αυτή η αγωνιστική είναι κλειδί. Μέχρι το τέλος δεν θα μάθουμε τίποτα. Πέρυσι ήμασταν πολλούς βαθμούς πίσω και το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί και σε κάθε παιχνίδι έχεις την ευκαιρία να πάρεις βαθμούς. Χάσαμε την Τετάρτη κι αύριο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε απέναντι σ’έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Η εντεκάδα στο Στάδιο Κεραμικά;

«Θα δείτε αύριο ποιος παίζει. Ο Pepe θα’ναι μαζί μας κι ο Nacho επίσης. Εκτός απ’τον Varane, λόγω του τραυματισμού του, και τον Danilo, λόγω των ενοχλήσεών του, είμαστε όλοι προετοιμασμένοι ενάντια στην Βιγιαρεάλ».

Mestalla

«Ήταν μια ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς, δεν το κάναμε, κι αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται ν’ασχολούμαστε παραπάνω. Πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε τον αυριανό αγώνα κι έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε και πάλι βαθμούς. Ότι έγινε, έγινε. Πριν απ’το παιχνίδι με την Βαλένθια κερδίσαμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να βελτιώνουμε πάντα τα πράγματα, διότι αυτό είναι πολύ μεγάλο και για κάθε αντίπαλο που παίζει εναντίον μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα επιπλέον κίνητρο και πρέπει να το έχουμε υπόψη».

«Μπήκαμε πολύ καλά με τη μπάλα, αλλά είχαμε δύο αποτυχίες και μας έβαλαν δύο γκολ. Η στάση ήταν πολύ καλή. Στις βασικές στιγμές πρέπει να’μαστε πιο συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν λεπτά στα οποία ο αντίπαλος θα σου προκαλεί πάντα δυσκολίες. Πάντα έλεγα ότι η αρχή και το τέλος κάθε παιχνιδιού είναι πάντα σημαντικά».

«Το κλειδί είναι να προσπαθήσουμε να μην συμβεί ξανά, αλλά μπορεί να συμβεί και πάλι. Στο ποδόσφαιρο, αν και το δουλεύεις, υπάρχουν πράγματα στα οποία ο αντίπαλος μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα με και χωρίς τη μπάλα. Είδα δύο ή τρεις φορές το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι όλο. Αυτό το παιχνίδι πλέον πέρασε και μ’ενδιαφέρει περισσότερο να επικεντρωθώ στην Βιγιαρεάλ».

Keylor Navas

«Τον εμπιστεύομαι πολύ. Τα σχόλια απ’έξω δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και είναι συνηθισμένος να τα κουβαλά. Όλοι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Τον εμπιστεύομαι κι όλους τους παίκτες μου. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δουλέψεις και τέλος».

Atlético-Barcelona

"Δεν μπορώ να ελέγξω το τι θα συμβεί. Θα δούμε το παιχνίδι κι αυτό είναι όλο. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο εμείς. Το αποτέλεσμα που θα’ρθει θα πρέπει να το αποδεχτούμε".

Bale

"Είναι στο 100% έχει αρκετές ημέρες που προπονείται στο μέγιστο με εμάς και είναι πλέον στο 100%".

Τα λόγια του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για τον Μπενζεμά

"Ο Karim περίμενε αυτή τη δημόσια υποστήριξη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι κάτι θετικό γι’αυτόν και για μένα είναι ένας απ’τους καλύτερους Γάλλους παίκτες ή ο καλύτερος κι όχι επειδή παίζει στην ομάδα μου, αλλά επειδή το πιστεύω. Μπορεί να προσφέρει διαφορετικά πράγματα στην εθνική".

Αναβολή του αγώνα εναντίον της Θέλτα

"Για την ώρα δεν μπορεί να γίνει αυτό το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες βρισκόμαστε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι αργότερα θα δούμε πότε θα γίνει. Το ματς θα πρέπει να το παίξουμε. Γνωρίζουμε ότι έχουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι το αυριανό απέναντι σ’έναν πολύ καλό αντίπαλο".

Ο τραυματισμός του Varane

"Είναι μια πολύ σκληρή απουσία. Έχει παίξει πολλά λεπτά και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, το έχει αποδείξει με την απόδοσή του. Δεν θα’ναι μαζί μας για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Θα’ναι εκτός για αρκετό διάστημα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε άλλους παίκτες διαθέσιμους που είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τραυματισμό του, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Asensio


"Πολύ ικανοποιημένος μ’αυτό που κάνει. Όταν είμαστε όλοι, η αποστολή είναι 18 παίκτες και κάποιος πρέπει να μείνει έξω. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του και θα’χει λεπτά".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.