News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά η πρόκριση δεν είναι καταδικασμένη"

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

«Η Νάπολι είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να υποφέρουμε εκεί»

«Βάλαμε μια μεγάλη ένταση και είχαμε μια πολύ υψηλή συγκέντρωση», είπε ο λευκός τεχνικός.


Ικανοποιημένος με την απόδοση και τη νίκη της ομάδας κατά της Νάπολι, ο Ζιντάν ανέλυσε την εξέλιξη της αναμέτρησης στην αίθουσα Τύπου: "Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο. Κάναμε ένα μεγάλο ξεκίνημα και το κρίμα ήταν το γκολ που δεχθήκαμε. Διορθωθήκαμε σύντομα, σκοράραμε και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα· είναι ένα λογικό αποτέλεσμα. Το σκορ δεν έχει σημασία. Πρέπει να πας εκεί για να κάνεις ένα άλλο ματς. Θα’ναι δύσκολο και θα πρέπει να υποφέρουμε. Η πρόκριση δεν είναι καταδικασμένη. Πρέπει να πάμε εκεί μ’αυτό το 3-1".

"Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι. Ναι όσον αφορά την ένταση που βάλαμε. Η συγκέντρωσή μας ήταν πολύ υψηλή. Αυτό είναι σημαντικό. Παίξαμε απέναντι σ’έναν καλό αντίπαλο που έρχονταν μ’ένα σπουδαίο σερί. Υπήρξε κι άλλο παιχνίδι στο οποίο ήμουν ικανοποιημένος".

Ο αντίπαλος

"Η Napoli είναι μια μεγάλη ομάδα και μας έβαλε σε δυσκολίες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε βλάψει, αλλά εμείς έχουμε επίσης όπλα για να βλάψουμε τον αντίπαλο".

"Ο Ramos έχει υποστεί ένα χτύπημα και καθώς εξελίσσονταν το ματς ήταν καλύτερα. Στο τέλος τον άλλαξα, επίσης, λόγω της κίτρινης και για να μην ρισκάρει περισσότερο. Ήταν λίγο ενοχλημένος, τίποτα περισσότερο".

Το γκολ του Kroos

"Του αρέσει να’ναι σ’αυτή την θέση. Το είχαμε συζητήσει. Έχει αυτή την ικανότητα για να κάνει αυτή την επιθετική κι αμυντική προσπάθεια. Έχει ένα μεγάλο σουτ κι ευκολία να σκοράρει σ’αυτήν την θέση. Είμαι ικανοποιημένος γι 'αυτόν".

Η χρησιμοποίηση του James

"Γιατί είναι ένας παίκτης της Μαδρίτης και τα’χει πάει πολύ καλά, μας έδωσε ηρεμία στο πρώτο μέρος με τη μπάλα και είναι πολύ καλός στις σέντρες. Είμαι ικανοποιημένος απ’το ματς του κι όλης της ομάδας".

Μπενζεμά

«Έχει αποδείξει ότι έχει προσωπικότητα κι ότι σε κρίσιμες στιγμές, όπως αυτές στις οποίες υπήρξε τον τελευταίο καιρό ξέρει ν’απαντά με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας. Άξιζε να σκοράρει κάποιο ακόμα γκολ. Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει, είναι πάντα ένας μόνιμος κίνδυνος».

«Είμαι πάντα χαρούμενος μ’αυτόν. Του έλειπε αυτό το γκολ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το γκολ του και για ότι κάνει στο γήπεδο γενικότερα. Κάνει τους υπόλοιπους να παίζουν καλύτερα και συνεργάζεται. Ο Cristiano έχει κάνει επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο James είχε τη μπάλα κι έκανε τους υπόλοιπους να παίξουν... Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».


"Αυτό του Μπενζεμά δεν αποτελεί έκπληξη. Οι κριτικές, θα’ρχονται πάντα. Μερικές φορές θα μας απαιτούν περισσότερα, βοηθούν στην βελτίωση. Σήμερα, εκτός απ’το γκολ, το οποίο είναι καλό γιατί ο καθένας του ζητά γκολ, έχει κάνει πολύ περισσότερα πράγματα, όπως έκανε πάντα στη Μαδρίτη. Σχεδόν έβαλε το δεύτερο γκολ, δεν είναι τυχαίο. Προσφέρει πολλή ενέργεια στην ομάδα. Όλοι ταχουν πάει πολύ καλά απόψε".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.