News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτο «Moratazo» απ’τον πάγκο

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Morata έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τρία γκολ ως αναπληρωματικός


Ο Álvaro Morata εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό που του δίνει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ακόμα κι όταν πρέπει να μπει στο δεύτερο ημίχρονο αντικαθιστώντας έναν συμπαίκτη για να παίξει τις τελευταίες στιγμές των αγώνων. Αυτή τη σεζόν έχει δώσει στην ομάδα του τρεις νίκες μπαίνοντας ως αναπληρωματικός. Συνέβη στο Champions League εναντία στη Sporting de Portugal και στην Liga εναντίον των Αθλέτικ και Βιγιαρεάλ.

Χθες βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Μπενζεμά. Έξι λεπτά αργότερα σκόραρε με το κεφάλι το γκολ που σήμανε τελικά το θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βιγιαρεάλ.

Στην 9η αγωνιστική εναντίον της Αθλέτικ συνέβη το ίδιο. Μπήκε στο γήπεδο μετά από 75 λεπτά και στο 83’ σκόραρε το νικητήριο γκολ. Αυτή τη φορά έβαλε το γκολ με το δεξί του πόδι.

Στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Champions League εναντίον της Sporting de Portugal, πέτυχε με μια τέλεια κεφαλιά το νικητήριο γκολ στο 94ο λεπτό, όταν φαίνονταν ότι η ισοπαλία ήταν αναπόφευκτη.

Συνολικά, ο Morata έχει 12 γκολ αυτή τη σεζόν, ένα εντυπωσιακό νούμερο θεωρώντας ότι δεν χρησιμοποιείται πολύ απ’τον Ζιντάν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.