News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πρώτο ματς εντός, δεν είναι ένα πρόβλημα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Η Μαδρίτη προκρίθηκε τις τελευταίες πέντε φορές στο Champions League με τον επαναληπτικό μακριά απ’το Bernabeu


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να περάσει στον επόμενο γύρο του Champions League τις τελευταίες πέντε φορές που είχε να παίξει τον επαναληπτικό μακριά απ’το Μπερναμπέου.

Την τελευταία φορά που έπρεπε να παίξει το δεύτερο σκέλος μακριά απ’την πρωτεύουσα ήταν στα ημιτελικά της σεζόν 13-14, κερδίζοντας την πρόκριση επί της Μπάγερν με 5-0. Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γαλατάσαραϊ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, υπήρξαν οι αντίπαλοι που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκλείσει τις τελευταίες σεζόν.

Απ’την περίφημη «κατηφόρα» στην οποία έβαλε η Λίβερπουλ του Μπενίτεθ στη σεζόν 08-09, τη Μαδρίτη του Juande Ramos, το λευκό σύνολο παρουσιάζεται πειστικό όταν πρέπει να παίξει τον επαναληπτικό έξω απ’το Chamartin.

Από εκείνη την αναμέτρηση εναντίον της 'Pool', στην τρέχουσα ομάδα βρίσκεται μόνο ο madridista αρχηγός Sergio Ramos, και οι Marcelo και Pepe.


Η Μαδρίτη αντιμετωπίζει την αναμέτρηση εναντίον της Νάπολι, γνωρίζοντας ότι την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο San Paolo, αλλά πεπεισμένη για την πρόκριση στους 8. 

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.