News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Το BBC; Με τον Isco η Μαδρίτη εκπέμπει καλύτερα"

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Του José Vicente Hernáez


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει ένα παιχνίδι με τέτοιο οδυνηρό τρόπο, κάνοντας έκκληση στο επικό που αρέσει τόσο στον κόσμο. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε θα’ναι η τελευταία, φοβάμαι. Γιατί; Επειδή ο Gareth Bale έχει επιστρέψει στις ενδεκάδες. Και μιας κι ο Μπέιλ έχει πλέον αναρρώσει πλήρως, παίζει. Και μιας και πρέπει να παίζει απ΄τις καλές ή απ’τις κακές, κάτι που μου φαίνεται πολύ καλό δεδομένου ότι είναι παικταράς, ο Ζιντάν αφοσιώνεται και πάλι στο BBC, που στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει περισσότερα προβλήματα παρά χαρές.

Ο Μπέιλ πρέπει να παίζει, φυσικά. Δεν το αρνούμαι. Αλλά πρέπει να το κάνει με τρόπο που αποδίδει σε σχέση με τα εκατομμύρια που κόστισε. Εναντία στην Εσπανιόλ στην επιστροφή του, σκόραρε μια γκολάρα μετά από μια κούρσα εξήντα μέτρων στην αριστερή πλευρά, όπου ήταν έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ. Ήταν μια γκολάρα. Κι αυτός είναι ο Bale. Επίσης η πάσα του Isco ήταν για υπόκλιση. Ο Isco, εκείνη την ημέρα, ενάντια στην Εσπανιόλ, έδωσε δύο γκολ. Ο Ζιντάν του το ξεπλήρωσε αφήνοντάς τον στον πάγκο στο Mestalla. Όπως είπα, ο Bale πρέπει να παίζει πάντα, φυσικά, αλλά όχι στη δεξιά πτέρυγα, όπως το έκανε και στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ προς απελπισία των καλών ποδοσφαιρικών γεύσεων.


Η ανάγνωση που πρέπει να εξαχθεί απ’αυτό το ματς δεν είναι κατάλληλη για αδύναμες καρδιές -ούτε καν επιτρεπτή για μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλητής του Champions League και της Liga- και είναι ότι το BBC είναι μια πραγματική ανοησία. Τουλάχιστον σήμερα. Πριν, ήταν επίσης, αλλά τώρα ούτε που στο λέω, Serafin. Τώρα που ο Benzema είναι λίγο λιγότερο από ένα μηδενικό στ’αριστερά, η ερήμωση της μεσαίας γραμμής συμβαίνει μόνο σ’έναν ανόητο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Νάπολι με την ίδια αρχική ενδεκάδα με της Βιγιαρεάλ. Συγκροτήσου Ζιντάν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.