News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα 500 παιχνίδια του Florentino

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο πρόεδρος συμπλήρωσε το νούμερο ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από 13 χρόνια στο λευκό club


Δεν σκοράρει ούτε σηκώνει τρόπαια, αλλά κερδίζει τους αγώνες και τους τίτλους με το δικό του τρόπο. Στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρός της μπορεί πλέον να πει ότι μετρά 500 παιχνίδια χωρίς να ιδρώσει την φανέλα. Που δεν είναι λίγο. Το πολύ πολύ, να τον έσφιγγε παραπάνω σε κάποιο, ο κόμπος της γραβάτας του. Σε σχεδόν όλα έχει υποφέρει και τα’χει απολαύσει εσωτερικά, αν και μερικές φορές δεν μπόρεσε να αποφύγει να σηκωθεί όπως τη μέρα του τελικού της Λισαβόνας, στο αιώνιο γκολ του Ramos, ή μ’εκείνο το γκολ του Benzema στη Λυών.

Ο Florentino Pérez έπιασε τα 500 παιχνίδια στη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μοιρασμένα σε 343 νίκες, 81 ισοπαλίες και 76 ήττες. Οι πιο πρόσφατοι θρίαμβοι και οι οποίοι έχουν τον σημαδέψει περισσότερο σ’αυτό το δεύτερο στάδιό του στο τιμόνι του λευκού πλοίου είναι σίγουρα εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνοδευόμενος στα επίσημα απ’τον Cerezo, έχει δει τους Κασίγιας και Ράμος να σηκώνουν δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα, το προαναφερθέν στη Λισαβόνα, και στο Μιλάνο.

Στο πρώτο του στάδιο στο Μπερναμπέου, μεταξύ του 2000 και του 2006, ο πρόεδρος είχε δύο πρωταθλήματα (2001 και 2003), ένα πρώτο Τσάμπιονς Λινγκ (2002), ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2002), δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας (2001 και 2003) κι ένα διηπειρωτικό Κύπελλο (2002).


Ο Florentino επέστρεψε στο κλαμπ το 2009. Η μεγάλη του πρόκληση αυτή τη σεζόν είναι να σηκώσει άλλο ένα πρωτάθλημα, και περισσότερο τώρα που η Μαδρίτη φαίνεται σε καλή θέση να το κάνει, κι αφού ο πρόεδρος έχει σηκώσει σ’αυτή τη δεύτερη περιπέτεια δύο Copa del Rey κι άλλα δύο Mundial Συλλόγων. Αλλά μην ξεχνάτε ένα υποθετικό 526ο αγώνα του Florentino, ο οποίος θα τον μετέτρεπε στον πρώτο πρόεδρο που παίρνει δύο συνεχόμενα Champions League.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.