News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στο μέλλον του Isco πιστεύει μόνο ο Zidane

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Του Roberto Gómez

Για το ποδόσφαιρο και για τον madridismo, ο malagueño θα’πρεπε να συνεχίσει στο λευκό club


Ο Isco Alarcón είναι καθοριστικός αυτή τη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανιζόμενος σε παιχνίδια κλειδί, όπως στο El Sadar αυτό το Σαββατοκύριακο. Το madridista «22» εκτόξευσε την ομάδα για να συνεχίσει πρώτη, αντέχοντας την πίεση της Barcelona. Ο Isco παίζει πολύ περισσότερο με τον Ζιντάν απ’ότι όταν ήταν υπό τον Αντσελότι, τον Μουρίνιο και τον Μπενίτεθ.

Ήταν ακριβώς ο Γάλλος προπονητής αυτός που συνέστησε στον Florentino Pérez να υπογράψει τον «νέο Ινιέστα», όπως είναι γνωστός στη Βασιλική Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μετά το Euro Κ 21 στο Ισραήλ, στο οποίο ο Isco ήταν το αστέρι, ο Ζιντάν είπε στον πρόεδρό του: «Κύριε πρόεδρε, πάρε τον Isco, είναι ο καλύτερος». Κι ο Florentino το έκανε.

Κάθε φορά που έχει μπορέσει, δημόσια και ιδιωτικά, ο Ζιντάν έχει εκθειάσει τον Malagueño. Επιπλέον, πολλοί συμπαίκτες γνωρίζουν ότι ο Isco είναι ένας απ’τους αγαπημένους του Zizou και οι δοκιμές και οι αξίες μας παραπέμπουν. Είναι αλήθεια ότι ο Γάλλος προπονητής τον βάζει αλλά κι ότι επίσης ο Isco ανταποκρίνεται στο γήπεδο με παιχνίδι και γκολ.

Σιωπή στο ρόστερ

Η σταθερή άποψη του Ζιντάν είναι αντίθετη με μια μεγάλη ομάδα οπαδών, που τα’χουν βάλει με τον παίκτη κι έχουν σπείρει την αμφιβολία στο Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με τη σκοπιμότητα της παραμονής του επειδή νομίζουν ότι θέλει να φύγει κι ότι δεν δίνει όλα όσα μπορεί να δώσει.

Ούτε και η σιωπή των συμπαικτών του δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως μια στήριξη στον παίκτη που τους επίλυσε τόσες φορές τη φετινή σεζόν ματς που ήταν κλειδωμένα και περίπλοκα.


Στο τραπέζι του προέδρου είναι η παράταση της σύμβασης του παίκτη, στον οποίο απομένει ένα έτος συμβολαίου και απ’τον Ιανουάριο θα μπορούσε να μιλήσει μ’όποιον ήθελε. Θα’ταν ένα σοβαρό λάθος να φύγει ο Isco. Σίγουρα ενώ έχει άποψη ο Ζιντάν, κι επιπλέον είναι σημαντική για τον πρόεδρο, ο Isco θα μείνει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.