News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sacchi: «Πιστεύω ότι στη Μαδρίτη σκέφτονται ότι η Napoli δεν είναι αντίπαλος και κάνουν λάθος»

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο πρώην προπονητής προειδοποιεί για τον κίνδυνο της ομάδας του Sarri, του οποίου την υπογραφή συνέστησε στον Μπερλουσκόνι


Ο Arrigo Sacchi προειδοποιεί για τον κίνδυνο της Νάπολι, μιας ομάδας που διακρίνεται απ’την προσωπικότητα του προπονητή της

Ο Maurizio μιλάει πολύ καλά για σας... Σας έχει εκπλήξει η δουλειά του;

Όχι, πριν από δύο χρόνια το είπα στον Μπερλουσκόνι. «Σίλβιο, αν θες να επαναλάβεις με τη Milan αυτό που συνέβη με μένα πριν από 25 χρόνια σου λέω ένα όνομα. Δεν θα σου κοστίσει χρήματα, αλλά είναι ο προπονητής που χρειάζεσαι: φροντίζει τους παίκτες, τους κατανοεί... Ξέρω ότι μίλησαν, στη συνέχεια ο Galliani το σταμάτησε και δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν τους άρεσε σ’αυτόν. Πέρυσι ο Σίλβιο μου είπε: Arrigo, έκανα λάθος.

Ποια είναι η δύναμη του Sarri;

Είναι ο σκηνοθέτης κι ο συγγραφέας της ορχήστρας, όλοι οι παίκτες έχουν βελτιωθεί μαζί του. Ο Mertens, για παράδειγμα, δεν σκόραρε ποτέ, τώρα έχει 14 ή 15 γκολ. Όταν βλέπεις να παίζουν οι ομάδες του ξέρεις ότι τις προπονεί ο Sarri. Είναι μια ιδιοφυΐα. Όταν ήμουν προπονητής των χαμηλότερων κατηγοριών της εθνικής, έβλεπα πάντα τα παιδιά της Serie B, και η Έμπολι με εντυπωσίαζε ήδη.

Πώς παίζει η Νάπολι του Sarri;

Έχει ταχύτητα, φαντασία, συγχρονισμό. Παίζει ωραία. Είναι μια πολύ νεανική ομάδα, άπειρη, και θα πρέπει να δούμε πώς θα χειριστεί το τρακ. Δεν έχει κορυφαίους παίκτες, αλλά είναι μια οργανωμένη ομάδα. Με τη μπάλα σε κίνηση είναι πολύ καλή, χωρίς τη μπάλα υποφέρει περισσότερο στην αμυντική φάση. Το πρόβλημα είναι ότι οι μπροστινοί δεν πιέζουν πάντα δυνατά, κι αυτό δημιουργεί προβλήματα στο κέντρο και στην άμυνα.

Μπορεί να’ναι η έλλειψη εμπειρίας το μεγάλο της πρόβλημα;

Είναι πιθανόν. Ο Diawara είναι ένας παίκτης που πριν από δύο χρόνια έπεσε στην τρίτη κατηγορία... Σχεδόν κανείς δεν έχει παίξει στο Μπερναμπέου. Αλλά πιστεύω ότι η Μαδρίτη σκέφτεται ότι η Νάπολι δεν είναι αντίπαλος και κάνει λάθος. Θυμηθείτε με.

Είναι λοιπόν ο Sarri ο ηγέτης;


Είναι ο δημιουργός των πάντων. Έχει μεγάλη ικανότητα να διδάσκει. Ο Higuaín σκόραρε μαζί του 36 γκολ, αυτό δεν το βλέπεις πολύ στην Ιταλία. Έφυγε και πήραν τον Milik. Τραυματίστηκε, αλλά είχε σκοράρει έξι γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Και η Νάπολι έχει σκοράρει περισσότερα γκολ φέτος απ’ότι πέρυσι με τον Higuaín. Ο Sarri είναι η δύναμη της ομάδας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.