News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Reina: «Cristiano ή Benzema; Εγώ σέβομαι τον Lucas»

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο τερματοφύλακας μίλησε στο SER και στο COPE. "Ο Ράμος δεν έχει έλλειψη αυγών για να μου ρίξει ένα πέναλτι αλά «Panenka». Δεν έχω δει ποτέ μικρή τη Ρεάλ Μαδρίτης".


Ο Πέπε Ρέινα μίλησε στο El Larguero και στο en El Partidazo στις παραμονές του Ρεάλ ΜαδρίτηςΝάπολι για το Champions League.

Cristiano, Bale ή Μπενζεμά;

"Εγώ σέβομαι πολύ τον Lucas... Κάθε παίκτης της Μαδρίτης σου προκαλεί πάρα πολύ σεβασμό. Σου αλλάζουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή, και όχι μόνο μπροστά, Modric, Casemiro, Ramos, Kroos... Marcelo και Carvajal απ’τις πλευρές ... είναι μια τέτοια ολοκληρωμένη ομάδα που είναι δύσκολο να μείνεις σ’έναν".

Θα αποφασιστεί στη Νάπολι η αναμέτρηση;

«Πιστεύω ναι, θέλουμε να επιστρέψουμε με πιθανότητες στο San Paolo, θα’ναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μ’ένα γήπεδο γεμάτο και ζεστό».

Πώς προετοιμάζεστε κατά της Μαδρίτης;

"Όλα είναι ίδια. Πρέπει να’ναι ίδια, σ’αυτές τις περιπτώσεις είναι ακόμα πιο εύκολο διανοητικά, επειδή το παιχνίδι σε βάζει σε μια δυναμική πολλής συγκέντρωσης, γνωρίζεις τον αντίπαλο, γνωρίζεις πολλούς παίκτες... αλλά τα νεύρα και η επιθυμία αυξάνονται".

Αν σου χτυπήσει ένα πέναλτι ο Cristiano ξέρεις πώς πρόκειται να το ρίξει;

«Πρέπει να δω τη στιγμή, ακόμα και το βλέμμα του Cristiano, επηρεάζουν πολλοί παράγοντες. Ένας παίκτης της εμπειρίας του δεν θα αγχωθεί».

Μαραντόνα

"Δεν είναι κακή ώθηση, αλήθεια ... Ήταν μαζί μας πρόσφατα. Για την πόλη της Νάπολι είναι κάτι περισσότερο από ένα είδωλο, πιστεύω ότι εδώ είναι σχεδόν μια θρησκεία και είναι ωραίο να μας υποστηρίζει την ημέρα του παιχνιδιού".

Η στιγμή της Νάπολι

«Είμαστε σε μια καλή στιγμή· έχουμε αρκετά παιχνίδια χωρίς να χάσουμε και είμαστε σ’ένα θετικό σερί. Βρισκόμαστε σε μια δυναμική καλών αποτελεσμάτων και με πολύ αυτοπεποίθηση· ξέρουμε ότι ακόμα κι αν φτάνεις στην καλύτερη στιγμή της φόρμας σου, είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στο Santiago Bernabeu, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Οι οπαδοί της Νάπολι

«Δεν ξέρω πόσοι οπαδοί της Νάπολι θα πάνε στη Μαδρίτη, ακόμα λιγότερο πόσοι θα πάνε με εισιτήριο, αλλά θα’χουμε σίγουρα υποστήριξη στις κερκίδες. Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται πολύ μ’αυτήν την αναμέτρηση και θα προσπαθήσουν να μας βοηθήσουν».

Αγώνας κλειδί

«Δεν θα πούμε ψέματα, μια ισοπαλία στο Μπερναμπέου θα’ταν ένα καλό αποτέλεσμα, άλλο πράγμα είναι αν την πάρουμε· καθόλου. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από μια ισοπαλία, έχουμε επίγνωση ότι μπορούμε επίσης να χάσουμε, αλλά a priori και με όλη την ταπεινότητα, την ισοπαλία δεν μπορούμε να την υπογράψουμε αν μας την δίνουν. Ούτε και είμαστε τόσο τολμηροί ώστε να φανταζόμαστε ένα παιχνίδι από περιοχή σε περιοχή ή πάρα πολύ ανοιχτό. Θα προσπαθήσουμε να σεβαστούμε τις ιδέες μας για το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν στιγμές στις οποίες θα μας βάλουν δύσκολα και θα πρέπει να’μαστε αρκετά ταπεινοί για να ξέρουμε ότι θα πρέπει να υποφέρουμε· αλλά θα’ναι επίσης και το αντίστροφο».

«Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι να προτείνουμε ένα επιθετικό παιχνίδι και ίσως αυτό να μας κάνει να ρισκάρουμε λίγο πίσω. Αυτό που μας λείπει για να παλέψουμε με την Γιουβέντους, σε αυτό το στάδιο της σεζόν, είναι αυτό, να δεχόμαστε λιγότερα γκολ. Δεν είμαστε μια ομάδα που περιμένει κι οργανώνεται πίσω. Η Μαδρίτη είναι μια κυρίαρχη ομάδα, αλλά η ιδέα του ποδοσφαίρου μας δεν θα αλλάξει».

Πώς βλέπετε τη Ρεάλ Μαδρίτης

"Έχω δει τη Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερο απ’την κλήρωση μέχρι εδώ. Για μένα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα το φαβορί μ’όποιον κι αν παίζει. Αυτοί είναι οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης, είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα, ανακτούν σημαντικούς παίκτες ... είναι ένα παιχνίδι που συνεπάγεται μεγάλη δυσκολία. Την Ρεάλ Μαδρίτης δεν την έχω δει μικρή ποτέ. Είναι το φαβορί, δεν υπάρχει αμφιβολία· έχουμε πολύ σεβασμό, αλλά όχι φόβο".

"Παρά το γεγονός ότι δεν παίζουν τόσο καλά όσο τους ζητά να παίζουν ο κόσμος, ως ομάδα παίρνουν καλά αποτελέσματα, εξακολουθούν να κυριαρχούν στην βαθμολογία κι έχουν πολλή πυγμή· έχουν το πλεονέκτημα ότι οι παίκτες τους, ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, μπορούν να σου βάλουν δύο γκολ".

Ο Sergio Ramos για τα πέναλτι

"Κάνουμε πάντα την ίδια δουλειά, όπως αυτήν που θα κάνει ο Keylor. Σήμερα είναι πιο εύκολο να γνωριζόμαστε και πρέπει να’σαι όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται. Ο Ράμος δεν έχει έλλειψη αυγών για να μου χτυπήσει ένα πέναλτι αλά Panenka".

Ο Ramos για να σου ρίξει ένα πέναλτι. Τι κάνεις; Μένεις ήσυχος, χρησιμοποιείς…;

"Αυτό θα το πούμε καλύτερα μετά το παιχνίδι. Πάντα έλεγα ότι ένα πέναλτι καλά εκτελεσμένο, είναι πολύ δύσκολο για τον τερματοφύλακα"

93ο λεπτό και κόρνερ. Πώς αμύνεσαι;

"Δεν θ’αλλάξουμε τίποτα. Γνωρίζουμε ότι ο Sergio Ramos έχει μια αποφασιστικότητα που τον κάνει να’ναι διαφορετικός απ’τους υπόλοιπους. Αυτή η επιθυμία να εκτελέσουν τους κάνει πολύ επικίνδυνους"

Έχεις μιλήσει μαζί του;

"Ναι, τον ζάλισα λίγο για να μου δώσει εισιτήρια".

Μπορούμε να πούμε ότι ένα πέταλο είναι δικό του;

"Όχι, αλλά 40-45 εισιτήρια, του τα ζήτησα"

Η κατάσταση του Pepe Reina


"Αισθάνομαι καλά, είμαι σε άριστη κατάσταση. Τα πράγματα μου πάνε καλά· όταν η ομάδα τα πάει καλά, ωφελούμαστε όλοι".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.