News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona, παρακολουθούν την παραμονή του Kun Agüero στον πάγκο

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο Αργεντινός υποβιβάστηκε στον πάγκο απ’τον Guardiola


Ο Sergio Agüero δεν γεννήθηκε για να’ναι αναπληρωματικός. Ο Αργεντινός έχει διαπιστώσει στα τελευταία παιχνίδια ότι ο Pep Guardiola έχει δώσει όλη την προσοχή στον Gabriel Jesús, νεοφερμένο και που επιπλέον έχει μετατραπεί σε σωτήρα της City. Τον Βραζιλιάνο τον νοιάζουν λίγο τα 19 χρόνια και η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του. Είναι πρόθυμος να φάει τον κόσμο κι αν ήταν απαραίτητο τον Kun.

Αυτή η αλλαγή του σεναρίου τοποθετεί τον επιθετικό στην αγορά. Αναπόφευκτο. Σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Barcelona ήταν πάντα πολύ προσεκτικοί για το τι συμβαίνει με τον Αργεντινό. Ο ένας τον είχε στο χέρι, συμπεριλαμβανομένου συμβολαίου, κι ο Messi ήθελε πάντα να τον έχει δίπλα του. Και για άλλη μια φορά παρακολουθούν το τι μπορεί να συμβεί, με την Inter προσκαλεσμένη.

Ο πρώην της Ατλέτικο βρίσκεται σε μια νέα κατάσταση στην καριέρα του. Και δεν είναι μόνο για την πρόσφατη παραμονή του στον πάγκο. Η κατάσταση που ζει τώρα στο αγγλικό club απέχει πολύ απ’το να’ναι αυτή που θέλει. Αισθάνεται υποβιβασμένος κι αντιπαθεί αυτήν την αίσθηση του να μην είναι σημαντικός μέσα στο κεφάλι του Guardiola και, κατ 'επέκταση, στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Agüero έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020. Υπέγραψε μόλις πριν από ένα έτος, σ’αυτήν που ήταν μία περισσότερο από ειλικρινή ανανέωση. Ο Αργεντινός ήταν στην αγορά και με διάφορους μνηστήρες, αλλά γύρισε την πλάτη σ’όλες τις ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του, ανανεώνοντας για τέσσερις σεζόν ακόμα. Φυσικά, η χειρονομία συνοδεύτηκε από ένα ετήσιο συμβόλαιο ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, μετά από 12 μήνες, η εικόνα είναι άλλη κι ο Sergio Agüero αισθάνεται ότι δεν είναι πλέον τόσο απαραίτητος, τόσο που έχει χάσει ακόμα και το καθεστώς βασικού, κάτι νέο στην αθλητική του καριέρα και που ο επιθετικός δεν παίρνει καθόλου καλά.


Ο Guardiola επαίνεσε με το που τελείωσε ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι τη στάση του Agüero και την ποιότητά του χαρακτηρίζοντάς τον όπως τους καλύτερους στον κόσμο. Ο ίδιος ο παίκτης, μίλησε επίσης αμέσως μετά τον αγώνα με την Swansea, υποστηρίζοντας ότι είναι χαρούμενος στην ομάδα και ότι πρέπει να’ναι οι ηγέτες αυτοί που θα κινηθούν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.