News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προσοχή με το Cerámica

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Των José Luis Calderón και M. A. Rodríguez

Λεπτό παιχνίδι για τους λευκούς στην επίσκεψή τους στην Βιγιαρεάλ


Το ότι το Κεράμικα είναι περίπλοκο το ξέρει ο καθένας. Ειδικότερα, οι μεγάλοι της Laliga. Να ρωτήσουν τη Σεβίλλη (0-0), την Atlético (3-0) και τη Μπαρτσελόνα (1-1). Λοιπόν εκεί πάει η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το φιάσκο στο Mestalla την περασμένη Τετάρτη. Περίσταση που περιπλέκει την επίσκεψη στην Βιγιαρεάλ. Σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχει η προστιθέμενη πίεση του να μπορεί χάσει το προβάδισμα μετά την αναμέτρηση ώρες πριν των Ατλέτικο και Barca στο Καλντερόν, χωρίς να ξεχνάμε ότι η Σεβίλλη έκανε χθες το χρέος της και είναι στην ίδια θέση με την ομάδα του Ζιντάν.

Λοιπόν, μ’αυτό το πανόραμα θα βγουν στο γήπεδο Cerámica οι λευκοί παίκτες. Ο Ζιντάν δήλωσε ότι πίεση θα’χουν πάντα, αλλά φυσικά σ’αυτήν την αγωνιστική θα’χουν πολλή. "Δεν μας κοστίζει να σηκωθούμε, σηκώνουμε πάντα κεφάλι. Ξέρουμε ότι μπορούμε και πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, επειδή αυτό είναι μακρύ και δύσκολο", επεσήμανε εκ νέου χθες ο προπονητής γι’αυτό που έρχεται σήμερα.

Το χειρότερο για τον Ζιντάν είναι ότι εκτός έδρας η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει εξουσία. Μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε εξόδους είναι ένα στατιστικό που σπέρνει αμφιβολίες. Επίσης, το ότι τα τελευταία στραβοπατήματα δεν έχουν έρθει μόνα τους, όπως και στο σερί των τεσσάρων ισοπαλιών ή των δύο συνεχόμενων ηττών εναντίον των Σεβίλλη και Θέλτα.

Το θετικό, ότι ο Ζιντάν έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλή του ενδεκάδα, με τον Bale πλέον έτοιμο να επιστρέψει ως βασικός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει επιτέλους απ’την αρχή με το BBC, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την πολυτελή τρίαινα σε μια ακραία κατάσταση. Μπέιλ, CR7 και Karim για να τραβήξουν το κάρο.

Για το Τσάμπιονς Λινγκ

Η Βιγιαρεάλ έχει επιστρέψει στην αλοιφή. Η νίκη στο Anoeta την βάζει και πάλι πλήρως στη μάχη για μια τέταρτη θέση που είναι και πάλι στους έξι βαθμούς, με μια Ατλέτικο που αντιμετωπίζει σήμερα τη Barcelona. Για όλα αυτά, μια νίκη επί της Μαδρίτης θα’ταν ένα βήμα προς τα εμπρός στη μάχη για τον πιο φιλόδοξο στόχο του υποβρυχίου.

Υπό αυτή την έννοια, οι κίτρινοι θα πρέπει να ψάξουν την ζωή χωρίς τον επιθετικό αναφορά τους. Ο Sansone δεν φτάνει έγκαιρα στο ραντεβού. Ο επιθετικός δεν έχει ανακάμψει απ’τα προβλήματα που έχει στον ιγνυακό τένοντα του δεξιού ποδιού και είναι εκτός. Ούτε κι ο José Ángel δεν θα’ναι στην αποστολή που θα δώσει σήμερα ο Escribá. Ο μπακ τραυματίστηκε στη Ρώμη και υπέστη θλάση (βαθμού 2) στον μεγάλο προσαγωγό του δεξιού ποδιού που θα τον αφήσει εκτός τρεις βδομάδες. Τη θέση του θα πάρει ο Jaume Costa.

Μπροστά φαίνεται ξεκάθαρη η επιστροφή του Bakambu και η αμφιβολία είναι στο να γνωρίζουμε ποιος θα’ναι ο συνεργάτης του στην επίθεση. Ο Adrián ξεκουράστηκε στη Ρώμη, αλλά το καλό παιχνίδι του Soldado του δίνει πιθανότητες. Ο Escriba προφύλαξε 10 απ’τους βασικούς του στην Ευρώπη και οι Musacchio, Trigueros ή Castillejo θα ξεκινήσουν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.