News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προσοχή με την Ιταλία

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Carrasco

Η Μαδρίτη αποκλείστηκε στις επτά απ’τις τελευταίες οκτώ φορές που αναμετρήθηκε με  μια ιταλική ομάδα


Υπάρχει μόνο ένα προηγούμενο, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, που χρονολογείται το 1987. Εκείνη την φορά, οι λευκοί την απέκλεισαν αφού την κέρδισαν στο Μπερναμπέου με 2-0 και φέρνοντας ισοπαλία στο San Paolo. Αλλά κάθε φορά που μια ιταλική ομάδα έχει βρεθεί στο δρόμο που χωρίζει τους λευκούς απ’την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, η μοίρα τους δεν ήταν η ίδια.

Στις 61 εκδόσεις του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, οι madridistas αντιμετώπισαν μια ομάδα της Serie A 16 φορές, έχοντας αποκλειστεί τις μισές. Ειδικά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Από τότε που κέρδισαν την ομάδα του Μαραντόνα, κάθε φορά που η κληρωτίδα έχει στείλει στο Chamartin μια ομάδα των Άλπεων, οι madridistas δεν έχουν περάσει, έχοντας αποκλειστεί επτά φορές απ’τις Milan, Juve και Roma. Μόνο την περασμένη σεζόν κατάφεραν να ξεπεράσουν το club της πρωτεύουσας. Σήμερα η ομάδα του Ζιντάν έχει την ευκαιρία να γείρει εκ νέου την ζυγαριά στην πλευρά της.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.