News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ποιες ομάδες είναι μεταξύ των 20 συλλόγων που ήθελαν τον Mariano;

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Από Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία ...


Ο Mariano υπήρξε ένας απ’τους σημαντικότερους στόχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην αγορά χειμώνα που έκλεισε χθες. Ο ΙσπανοΔομινικανός επιθετικός, τρίτος στη σειρά προτεραιότητας του Ζιντάν πίσω απ’τους Μπενζεμά και Morata, απέρριψε το ενδιαφέρον μέχρι και 20 ομάδων, όπως αποκάλυψε το γραφείο εκπροσώπησης του, Youfirst, σε μια ανακοίνωση.

Μεταξύ των 20 ομάδων, υπάρχουν όλων των υποβάθρων και σημασίας. Ξεκινώντας απ’την Ισπανία, απ’την Σεβίλλη, ομάδα του Τσάμπιονς Λινγκ με την οποία δεν θα μπορούσε να παίξει αυτή τη σεζόν έχοντας παίξει στα λευκά, μέχρι μία απ’τις τελευταίες της κατάταξης, την Σπόρτινγκ, περνώντας από συλλόγους της ευρωπαϊκής ζώνης, όπως η Βιγιαρεάλ ή της μεσαίας ζώνης όπως οι Μάλαγα και Εσπανιόλ. Δεν ήταν μόνο αυτές, αλλά συνάντησαν όλες την άρνηση του συλλόγου.

Απ’την Ευρώπη, ήρθαν κλήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Απ’την Ιταλία, απ’τις Λάτσιο, Φιορεντίνα και Τζένοα. Απ’την Γαλλία, απ’τη Μαρσέιγ. Απ’την Γερμανία, απ’την Άιντραχτ Φρανκφούρτης των Vallejo και Omar Mascarell. Κι απ’την Premier, απ’όπου παζάρεψαν πιο δυνατά για τον canterano, απ’τις Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Σαουθάμπτον.

Ο Καταλανός έχει μόνο 223 λεπτά σε 9 παιχνίδια, αν και οι επιδόσεις του σε σχέση με το πόσο έπαιξε ελάχιστα μπορούν να βελτιωθούν: πέντε γκολ, ένα κάθε 45 λεπτά. Κάθε φορά που του δίνει ο Ζιντάν την ευκαιρία, τρώει το γήπεδο, γνωρίζοντας ότι τα λεπτά είναι χρυσός για έναν παίκτη με τόσο μικρό ρόλο.


Τώρα έχει μπροστά του άλλους τέσσερις μήνες για να συνεχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις και να συνεχίσει ν’αξιώνει, ποιος ξέρει αν θα’ναι για ν’αντιμετωπίσει μια νέα σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη, ή να φύγει για να εκτοξευθεί όντας βασικός σε άλλο σύλλογο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.