News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πέντε εβδομάδες έξω ο Varane

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Επιβεβαιώνεται η θλάση του Γάλλου


Ο Raphael Varane υπέστη «έναν μυϊκό τραυματισμό II βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού», όπως αναφέρθηκε απ’την ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε ο Γάλλος είναι σίγουρα εκτός απ’το δεύτερο σκέλος του Champions League εναντίον της Νάπολι, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου.

Το διάστημα της απουσίας θα’ναι περίπου πέντε εβδομάδες, καθώς πρόκειται για ένα II βαθμού, οπότε ο Varane δεν θα’ναι σίγουρα ούτε ενάντια των Λας Πάλμας, Eibar, Μπέτις και Athletic. Μετά τον αγώνα στο San Mames υπάρχει η διακοπή των εθνικών, έτσι ώστε μετά την ημερομηνία της FIFA, το Σαββατοκύριακο στις 1-2 Απριλίου θα μπορούσε να υπάρξει η επιστροφή του Γάλλου, ενάντια στην Αλαβές. Το ντέρμπι θα γίνει στις 8-9 Απριλίου.

Ως εκ τούτου, ο Varane δεν θα’ναι ούτε κατά της Ισπανίας στο φιλικό στις 28 Μαρτίου στο Παρίσι, ούτε και τρεις μέρες νωρίτερα κατά του Λουξεμβούργου, για τα προκριματικά του Mundial.


Η απουσία του Γάλλου συμπίπτει με την επιστροφή του Pepe στην ομάδα, που ανακτήθηκε για τον Ζιντάν για τον σκοπό και που θα παλέψει για μια θέση με τον Nacho, ο οποίος τον έχει προσπεράσει στις προτιμήσεις του «Zizou».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.