News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όλοι πλην ένας

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Ενόψει της Νάπολι μόνο ο Bale θα’ναι εκτός


Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στις προπονήσεις και θα το κάνει με νέα πρόσωπα. Από σήμερα έως τις 15 Φεβρουαρίου, ο Ζιντάν θα υπογράψει παίκτες φτάνοντας να’χει σχεδόν όλο το ρόστερ στη διάθεσή του για την επιστροφή του Champions League. Αυτός είναι ο στόχος, έτσι ώστε για την επίσκεψη της Νάπολι η μόνη απουσία να’ναι του Μπέιλ, ο οποίος δεν θα προλάβει την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Carvajal, Μαρσέλο, Πέπε, Modric, James κι ο Ουαλός εξτρέμ, απουσίασαν απ’το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε η Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ιδέα είναι στις εννέα ημέρες που απομένουν για τον αγώνα εναντίον της Νάπολι, αυτές οι έξι απουσίες να γίνουν μία. Υπό αυτή την έννοια, οι ειδήσεις που έρχονται απ’το αναρρωτήριο είναι θετικές για τον Ζιντάν, ο οποίος ανησυχούσε πραγματικά με τη μάστιγα των τραυματισμών που έπληξε το λευκό σύνολο.

Ο Marcelo είναι πλέον έτοιμος για να παίξει το Σάββατο εναντίον της Οσασούνα και να πάρει ρυθμό πριν τη Νάπολι. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μπακ έπαιξε στο οικογενειακό διπλό της περασμένης Κυριακής με το οποίο αντικατέστησε ο Ζιντάν αυτό που δεν μπόρεσε να γίνει στο Vigo. Το ίδιο όπως κι ο Πέπε, αν κι ο στόπερ χρειάζεται ρυθμό για να μπει στα σχέδια του τεχνικού γιατί έχει να παίξει δύο μήνες. Είναι πιθανό να μπει στην λίστα για την Παμπλόνα, αλλά τώρα, οι Ramos, Varane και Nacho είναι μπροστά του.

Ο Carvajal έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει σήμερα στην δουλειά με την ομάδα στην επιστροφή της Μαδρίτης στις προπονήσεις. Πέρα απ’το αν η εξέλιξη του είναι καλή κι απ’το ότι ο Zizou μπορεί να εξετάζει να τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Οσασούνα, το σχέδιο με τον canterano είναι να τον έχει έτοιμο για το Champions League. Μηδενικό ρίσκο και στόχος η Νάπολι.

Φροντίδα για τον Modric

Το ίδιο σενάριο όπως και με τον Modric, που έχει επίσης προγραμματιστεί σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να’ναι και πάλι υπό τις εντολές του τεχνικού. Ο Kroos θα απουσιάσει απ’το El Sadar λόγω τιμωρίας, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο την επιστροφή του Λούκα, εστιασμένος επίσης στη Νάπολι.


Ο τελευταίος της λίστας τον οποίο θα μπορεί να υπολογίζει σύντομα ο Ζιντάν είναι ο James, αφού ξεπέρασε τις σωματικές ενοχλήσεις που κουβαλά απ’τις αρχές του έτους. Ο Κολομβιανός, ο οποίος την Κυριακή δεν βγήκε, προληπτικά, στο γήπεδο, σχεδιάζει να προπονηθεί σήμερα κανονικά και να κλείσει τον κύκλο των πέντε επιστροφών που περιμένει ο ZZ ενόψει της Νάπολι. Όλοι πλην ένας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.