News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι τσάντες του Gil Manzano ξανανοίγουν την πληγή μεταξύ Fernando Roig και Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οργή στο λευκό club για τις δηλώσεις του προέδρου της Βιγιαρεάλ


Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης διατηρούν τις αποστάσεις και τους τύπους, ή τουλάχιστον αυτό έκαναν μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής. Ήταν δύο οντότητες που σέβονταν, αλλά και οι οποίες δεν μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν ως φίλοι ψυχής. Επιπλέον, σε πολλά θέματα συλλογικής φύσης διατηρούν ανταγωνιστικές θέσεις και οι πρόεδροί τους βρίσκονται στον ιδεολογικό αντίποδα, αθλητικά μιλώντας, φυσικά. Αλλά, μετά απ’αυτό που συνέβη στο γήπεδο La Cerámica, η ιστορία θ’αλλάξει πολύ.

Οι ηγέτες του λευκού club έχουν παρακολουθήσει αυτό που θεωρούν μια οργανωμένη εκτέλεση απ’την προεδρία του castellonense συλλόγου. Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης απ’τον Gil Manzano, ο Fernando Roig μίλησε ήδη στο Movistar για την αντανάκλαση του λευκού χρώματος πάνω απ’το κίτρινο στο πέναλτι στον Bruno. Εντελώς το αντίθετο απ’τον Butragueño, ο οποίος δεν έκανε καμία αναφορά στις άλλες φάσεις που αξίζαν να επαναδιαιτηθούν και που θα μπορούσαν επίσης να’χουν το βάρος τους στο αποτέλεσμα του αγώνα. Αναφερόμαστε στα δύο γκολ της Βιγιαρεάλ. Θέμα στυλ.

Αλλά αυτό που έχει χτυπήσει την ευαίσθητη χορδή της λευκής άρχουσας τάξης υπήρξε το θέμα των τσαντών της Ρεάλ Μαδρίτης που κουβαλούσε το διαιτητικό επιτελείο μετά τον αγώνα. Απ’το Bernabeu η οργή είναι πλήρης κι απόλυτη. Τι ήθελε να πει ο Roig; Τι υπονοούσε; Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ ξέρει ότι όλες οι ομάδες της Primera División έχουν πάντα λεπτομέρειες πρωτοκόλλου με τους διαιτητές. Και η δική του, επίσης. Για το λόγο αυτό, δεν καταλαβαίνουν ούτε συμμερίζονται το πέπλο υπόδειξης που έθεσε στο τραπέζι, γνωρίζοντας την αντίδραση που επρόκειτο να παραγάγει αμέσως. Θα’χε πει το ίδιο αν είχε κερδίσει;

Οι δύο οντότητες έκλεισαν το περασμένο καλοκαίρι τη μεταγραφή του Cheryshev με αίτημα του παίκτη. Έξι μήνες νωρίτερα, το λευκό club αρνήθηκε τον δανεισμό του επειδή εκείνη την εποχή θεωρούσαν την Βιγιαρεάλ μια αντίπαλη ομάδα στη μάχη για τους στόχους κι ως εκ τούτου έκλεισαν την πόρτα σε μια επιχείρηση αυτού του τύπου, με τον παίκτη να παραχωρείται τελικά δανεικός στην Βαλένθια. Η μεταγραφή ήταν μια συμφωνία κοινού ενδιαφέροντος. Τίποτα περισσότερο.


Το χθεσινό θα σηματοδοτήσει ένα πριν κι ένα μετά στις σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκέφτεται ν’αλλάξει τον τρόπο δράσης της σχετικά με τους διαιτητές, τουλάχιστον δημοσίως, αλλά αυτό που δεν πρόκειται να παραδεχτεί είναι υπαινιγμούς όπως τους χθεσινούς. Και είναι ότι το ζήτημα των τσαντών κατάφερε ν’ανοίξει μια βαθιά πληγή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.