News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane χρησιμοποιεί τα πάντα για να αισθανθεί περισσότερο πρωτοπόρος από ποτέ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Δίνει απόλυτη προτεραιότητα στα παιχνίδια εναντίον των Βαλένθια και Villarreal


Ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει ότι η la Liga έχει μετατραπεί σε μια υποχρέωση. Το πλεονέκτημα που απέκτησε, το οποίο πρέπει να επικυρωθεί σήμερα το απόγευμα στο Mestalla, και η απουσία της κατάκτησης του εγχώριου πρωταθλήματος, οδήγησαν τον Γάλλο να μετατρέψει τα επόμενα δύο παιχνίδια σε πραγματικές προκλήσεις. Το έχει μεταδώσει στους παίκτες, στο σύλλογο και σ’ότι έχει τεθεί μπροστά τις τελευταίες ημέρες.

Βαλένθια και Villarreal είναι οι δεσμεύσεις που ο προπονητής έχει σημειώσει με κόκκινο στο ημερολόγιό του. Rotations, οριακά, σ’αυτά τα δύο παιχνίδια. Θέλει το μέγιστο κι ως εκ τούτου σκέφτεται να βάλει το καλύτερο και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, από ό, τι έχει, στο γήπεδο, πρώτα στο Mestalla και στη συνέχεια στο στάδιο Cerámica. Δεν υπάρχει παραπέρα. Η ξεκούραση θα’ρθει πλέον αργότερα και μπορεί να’ναι στο Μπερναμπέου, όπου οι υποχρεώσεις χωνεύονται πιο άνετα.

Αυτό του να πάει μ’όλα, προϋποθέτει την παρουσία των καλύτερων, συμπεριλαμβανομένου του Gareth Bale, ο οποίος έχει ξεπεράσει αξιοσημείωτα την εξέταση της επιστροφής του στην δράση. Ο Ουαλός στοχεύει σε βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Villarreal. Πριν απ’αυτό, το ραντεβού είναι στο Mestalla κι ο Ζιντάν δεν σκέφτεται rotations. Δεν έχει αμφιβολία ως προς τη στρατηγική κι αυτή περνά απ’το να πάει με όλα σ’αυτά τα δύο παιχνίδια.


Ο Ζιντάν επέμεινε στους παίκτες του και στους λευκούς ηγέτες στις τελευταίες μέρες σχετικά με τη σημασία που συνεπάγεται για την ομάδα, αυτό του να πάει προσθέτοντας όταν οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν. Οι τρεις βαθμοί στη Βαλένθια σημαίνουν την επικύρωση την κατάστασης του πρώτου της la Liga, κάτι που η κατάταξη δεν καθιστά σαφές λόγω αυτών των δύο παιχνιδιών που χάνονται στο χρόνο και που ένα εξ αυτών θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Απ’την ευγενή περιοχή του Bernabeu κάνουν λογαριασμούς, εξετάζουν τι συνέβη τότε κι αυτό που μπορεί να βρεθεί ενάντια στην ομάδα του Voro. Λυπούνται να βρίσκουν ένα αντίπαλο σε καλύτερη γραμμή απ’αυτή που διέσχιζε το Δεκέμβριο, κάτι που εκτιμούν ότι θα επαναληφθεί όταν μπει στο πρόγραμμα η Θέλτα. Θέλουν οι παίκτες τους να δώσουν ένα χτύπημα στο τραπέζι κι αυτό περνά απ’το ν’αυξήσουν την διαφορά.


Τ’αποδυτήρια συμμερίζονται τις πεποιθήσεις του τεχνικού τους και των ηγετών τους. Θέλουν το πρωτάθλημα και δεν αποδέχονται αποτυχίες κανενός τύπου. Μέγιστη συγκέντρωση. Παραδέχονται ότι οι τρεις βαθμοί κατά της Βαλένθια θα σημάνουν το ένα σκληρό χτύπημα ενάντια σε μια Barcelona που δεν μπορεί να πάρει κάποιον βαθμό μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώπιον της πολύπλοκης δέσμευσης που έχει εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, πιθανό σενάριο για να αυξηθεί η διαφορά. Τουλάχιστον έτσι σκέφτονται στο Bernabeu.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.