News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane τους ανακτά όλους εκτός απ’τον Bale

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Της Patricia Terroba

Οι λευκοί ολοκλήρωσαν στο Valdebebas την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας

Ο Gareth συνδύασε την δουλειά στο εσωτερικό και στο χόρτο


«Η ιδέα είναι την εβδομάδα που έρχεται να τους έχουμε όλους εκτός απ’τον Gareth», διαβεβαίωσε ο Ζιντάν το περασμένο Σάββατο στη συνέντευξη Τύπου. Και σήμερα στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν επιστρέψει όλοι εκτός απ’τον Ουαλό.

Ο Dani Carvajal έχει επανεμφανιστεί. Ο μπακ έχει ανακάμψει πλήρως απ’τον μυϊκό τραυματισμό του II βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο, κι ολοκλήρωσε την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Επιπλέον, Modric και James, οι οποίοι δεν έπαιξαν στο παιχνίδι της Κυριακής στο Valdebebas -μετά την αναβολή της αναμέτρησης ενάντια στην Celta- προπονήθηκαν επίσης με την ομάδα.

Έτσι, ο Bale είναι ο μόνος που εξακολουθεί να’ναι τραυματίας. Ο Ουαλός συνεχίζει με την διαδικασία ανάκτησής του και σήμερα, στο Valdebebas, συνδύασε δουλειά στο γυμναστήριο με ατομικές ασκήσεις στο χόρτο.

Επιπλέον, ο canterano Enzo συμμετείχε στην προπόνηση που σημαδεύτηκε απ’την δουλειά με τη μπάλα. Οι λευκοί διεξήγαγαν έναν κύκλο με ασκήσεις τεχνικής με τη μπάλα, δουλειά στην κατοχή και την πίεση και σουτ για γκολ.


Μία προπόνηση, απ’την άλλη πλευρά, που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή απ’τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της λευκής ομάδας για το θάνατο του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Luis Gómez-Montejano.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.