News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane με όλους, εκτός του Bale, για την Pamplona

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Με τον Kroos τιμωρημένο, ο τεχνικός πρέπει να κάνει τρία κοψίματα


Για πρώτη φορά σε αρκετούς μήνες, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι υποχρεωμένος να κάνει διάφορα κοψίματα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού εναντίον της Οσασούνα. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος προπονητής είχε όλο το ρόστερ, εκτός απ’τον Μπέιλ, στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν απ’το ταξίδι στην Παμπλόνα. Με τους Carvajal και Modric να’χουν αναρρώσει πλήρως, φαίνεται να μπαίνει ένα οριστικό τέλος στη μάστιγα των τραυματισμών.

Στην τελευταία προπόνηση είχε μόνο την απουσία του Gareth Bale, ο οποίος έμεινε στο γυμναστήριο εξαντλώντας την ετοιμασία του μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη στα τέλη Νοεμβρίου. Οι υπόλοιποι, συν τον Enzo, όλοι υπό τις εντολές του Zizou, ο οποίος βγήκε στο γήπεδο με λίγα λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με την ομάδα, γυροφέρνοντας ίσως την αποστολή.

Με τον Kroos τιμωρημένο, ο Γάλλος πρέπει να κάνει τρία κοψίματα. Mariano και Coentrao μοιάζουν δύο απ’τα πιο πιθανά, αλλά το όνομα του τρίτου, εκτός κι αν κοπεί προληπτικά ο Modric ή ο Carvajal με τη σκέψη στο Champions League, θα προκαλέσει συζήτηση. Pepe; James;


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.