News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ηρέμησε τον Navas κι ο Florentino τον ήθελε δίπλα του στη φωτογραφία

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο τερματοφύλακας ανταποκρίθηκε με το να’ναι αποφασιστικής σημασίας στην πιο περίπλοκη εβδομάδα του

Έχει συμβεί ήδη σε περισσότερες περιπτώσεις, αλλά αυτή την εβδομάδα χρειάζονταν όση το δυνατόν περισσότερη στοργή. Κλαμπ και προπονητικό επιτελείο του την έχουν δώσει. Ο καθένας με τον τρόπο του. Κι ο Keylor Navas, ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όντας αποφασιστικής σημασίας με τρεις επεμβάσεις αξίας κι αποδεικνύοντας ότι είναι κοντά στην ανάκτηση της σωματικής και ψυχικής του κατάστασης, αυτής που έμεινε στο δρόμο μετά την επέμβαση το περασμένο καλοκαίρι.

Ο τερματοφύλακας δεν χρειάζεται να αξιωθεί, αλλά έψαχνε το καταφύγιο του madridismo έχοντας δει τις τελευταίες εβδομάδες να αμφισβητείται το μέλλον του ως επικεφαλής του λευκού τέρματος. Οι ηγέτες του club ήθελαν τον διεθνή Κοσταρικανό να παρευρίσκεται την Πέμπτη στην παρουσίαση του βιβλίου «Το ενδέκατο» του Enrique Ortego. Εκεί ήταν και στην φωτογραφία πόζαρε δίπλα στον Florentino Pérez. Ακόμη κι ο πρόεδρος επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη στον Navas μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα.

Μακριά από δημοσιογράφους, φώτα και προβολείς, ο Ζινεντίν Ζιντάν έστειλε το ίδιο μήνυμα. Φυσικά, με τον τρόπο του, με λίγα λόγια και δίνοντάς του, μία εβδομάδα ακόμα, την θέση του βασικού στην εντεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά στην πάντα δύσκολη επίσκεψη στο El Sadar. Ο προπονητής έχει ήδη πει σε περισσότερες από μία φορές ότι εμπιστεύεται τον Keylor Navas κι ότι έχει την πλήρη υποστήριξή του. Επιπλέον, ο Zizou αποφάσισε να επανέλθει στο ματς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ χωρίς να’ναι στο εκατό τοις εκατό σ’ένα σημάδι τυφλής εμπιστοσύνης.

Ο Ζιντάν, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μετέδωσε ηρεμία στον τερματοφύλακα, την ίδια που έδειξε ο Navas ενάντια στην Οσασούνα με τρεις επεμβάσεις που αποδείχτηκαν καθοριστικές μπροστά στο ισόπαλο σκορ για πολλά λεπτά. Ο Γάλλος δεν έχει αμφιβολίες και ξέρει ποιος είναι ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίσει ο Navas σ’αυτήν την Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα άλλο πολύ διαφορετικό πράγμα είναι το τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι, το οποίο θα το καθορίσει η αγορά κι αυτό που μπορεί να’ρθει ή να φύγει.

Τόσο ο Ζιντάν όσο κι ο Keylor είναι απ’αυτούς που δεν αφήνουν να περάσει η ευκαιρία κι όταν μπορούν ελέγχουν τι συνέβη στο παιχνίδι. Ο τεχνικός έλεγξε τα πεπραγμένα της ομάδας του στο Sadar κι έδειξε ικανοποιημένος παρά το κακό πρώτο ημίχρονο. Εκτίμησε την αντίδραση και την επιθυμία μετά από ένα δεκαπενθήμερο χωρίς να παίζουν, αλλά θέλησε να σταθεί, στην ανάλυση που έκανε στους δικούς του, στις εμφανίσεις του Navas και σ’ότι μετέδωσε στην υπόλοιπη ομάδα.

Ο τερματοφύλακας πιστεύει ότι μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο στο γκολ της Οσασούνα, αλλά έδειξε και πάλι τα τεράστια αντανακλαστικά του στο τέρμα, με τρεις αποκρούσεις (Fausto, Sergio León και Rivière), που έσωσαν κάποιον βαθμό για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.