News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo γοητεύει τη Γερμανία και η Eintracht τον θέλει με κάθε κόστος

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Υπάρχουν περισσότερες ομάδες της Bundesliga που θέλουν επίσης τον αμυντικό


Η Eintracht έχει ζητήσει επίσημα απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης τον δανεισμό του Jesús Vallejo για άλλη μια σεζόν. Η γερμανική ομάδα είναι τόσο ευχαριστημένη με την απόδοση του νεαρού aragonés στόπερ που επιθυμεί να’χει τις υπηρεσίες του για την επόμενη σεζόν.

Εκ των προτέρων, η Ρεάλ Μαδρίτης θ’απορρίψει την πρόταση, επειδή έχει αποφασίσει ουσιαστικά ότι ο Vallejo θ’αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας για το επόμενο έτος.

Μπροστά στις αμφιβολίες με την πιθανή αποχώρηση του Pepe, του οποίου η παραμονή στο club είναι στον αέρα, η Μαδρίτη είχε προγραμματίσει να εντάξει στην πρώτη ομάδα τον διεθνή με την Κ 21, ο οποίος θα ενεργεί ως ο τέταρτος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μαζί με τους Ramos, Varane και Nacho έχοντας υπόψη ότι ο Pepe είναι περισσότερο έξω παρά μέσα στην λευκή ομάδα.

Η Άιντραχτ, εν τω μεταξύ, θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για να διατηρήσει έναν απ’τους παίκτες αποκάλυψη της τελευταίας σεζόν στη Μπουντεσλίγκα.


Ο Vallejo εκπλήσσει όλον τον κόσμο στο γερμανικό πρωτάθλημα και είναι αρκετές οι ομάδες που είναι προσεκτικές για το τι μπορεί να συμβεί. Η Eintracht το γνωρίζει κι έχει ήδη απευθυνθεί επίσημα περιμένοντας την λευκή απάντηση, αν κι όλα δείχνουν ότι το πανεπιστημιακό του master στη Bundesliga λήγει στις 30 Ιουνίου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.