News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ramos και το γκολ του με το κεφάλι, ακόμα πιο δύσκολο ενάντια στους τρεις νέους πύργους της Osasuna

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Της Patricia Terroba

Η Οσασούνα έχει ενισχυθεί με τρεις «γίγαντες» που υπερβαίνουν το 1,90


Η Οσασούνα είναι η ομάδα με το χειρότερο παθητικό στην LaLiga Santander, και καμία άλλη ομάδα δεν έχει δεχθεί περισσότερα γκολ με κεφαλιά απ’τους navarros. Ένας αντίπαλος, εκ των προτέρων, ιδανικός για τον Sergio Ramos, που ξέρει ήδη τι είναι το γκολ με το κεφάλι στους κόκκινους. Το έκανε στον πρώτο γύρο, στη νίκη της ομάδας του Ζιντάν με 5-2.

Ωστόσο, το πράγμα περιπλέκεται τώρα για τον Camas. Ειδικός στο να φτάνει τη μπάλα με το κεφάλι και να την στέλνει στα δίχτυα, σήμερα στο Sadar θα’χει, ειδικότερα, τρεις νέους αντιπάλους που θα του δυσκολέψουν την δουλειά. Τρεις πύργους που έχει εντάξει η Οσασούνα στην τελευταία μεταγραφική αγορά.



Ο μέσος Raoul Loé φτάνει το 1,92 κι έχει επιστρέψει τώρα στο Reino de Navarra έχοντας παίξει στο Κατάρ τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Σαλβατόρε Σιρίγκου, Ιταλός τερματοφύλακας, εντάχθηκε τον Ιανουάριο στη navarro ομάδα. Φτάνει επίσης το 1,92 κι έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στο Anoeta. Ο τρίτος άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Ramos θα’ναι ο Nikola Vujadinovic. Το 1.91 του θα τον μετατρέψει χωρίς αμφιβολία σ’έναν εφιάλτη για τον στόπερ της Μαδρίτης μπροστά στο γκολ. Συνολικά, τρεις πύργοι που θα περιπλέξουν το έργο του Sergio Ramos στο 500ο του παιχνίδι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.