News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο πιο εργάτης James

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κολομβιανός επιδόθηκε σε βάθος στα αμυντικά καθήκοντα


Ο James Rodríguez έπαιξε 33 λεπτά στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Οσασούνα. Ο Κολομβιανός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο Danilo, όταν το σκορ ήταν 1-1. Η είσοδός του ήταν μια ώθηση για την ομάδα του, που από εκείνη τη στιγμή κατάφερε να ισιώσει την πορεία ενός αγώνα που είχε στραβώσει.

Ο μέσος ξεχώρισε σ’αυτήν την περίπτωση για τη μεγάλη αμυντική δουλειά του. Έκανε τέσσερις θεμελιώδεις ενέργειες στο δικό του μισό για να κόψει τον κίνδυνο του navarro συνόλου. Ήταν δύο επεμβάσεις και δύο ανακτήσεις μπάλας που απομάκρυναν τον κίνδυνο απ’την περιοχή του Keylor Navas.


Ο αγώνας ήταν αρκετά περίπλοκος κι απαιτούσε θυσία και την απόλυτη συγκέντρωση των έντεκα παικτών. Ο James Rodríguez επιδόθηκε σε βάθος με ευεργετικά αποτελέσματα για την ομάδα του. Επιπλέον αποδείχτηκε καταλυτικός στην κυκλοφορία της μπάλας. Είχε 27  σωστές πάσες στις 29 που έκανε, κι έχασε τη μπάλα μόνο τέσσερις φορές.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.