News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho δεν είναι τραυματίας: έφυγε λόγω ενός προβλήματος στο διάφραγμα

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο canterano επέστρεψε ως βασικός στη Liga, αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι


Η εικόνα ήταν ασυνήθιστη. Ο Nacho Fernández να ζητά αλλαγή. Οι κάμερες τον έπιασαν να κοιτάει τον πάγκο και κάνοντας την κυκλική χειρονομία. Συναγερμός στους οπαδούς. Ένας απ’τους λίγους παίκτες που δεν έχουν τραυματιστεί αυτή τη σεζόν (ο Nacho δεν έχει τραυματιστεί από παιδί), να επιστρέφει στον πάγκο πρόωρα.

Δεν υπήρξε καμία ανησυχία τραυματισμού στον πάγκο, αλλά ήταν προειδοποιημένοι για το τι συνέβαινε στον διεθνή. Δυσκολεύονταν ν’αναπνεύσει λόγω ενός προβλήματος στο διάφραγμα, κι άντεξε μέχρι που δεν μπορούσε άλλο. Ήταν στο 81ο λεπτό. Ο Marcelo τον αντικατέστησε σε μια αλλαγή που δεν είχε σχεδιαστεί απ’τον Ζιντάν, ο οποίος ήθελε να δώσει λεπτά στον Asensio.

Ο στόπερ, ενάντια στην Εσπανιόλ μπακ, ελπίζει να βελτιωθεί, ώστε να επιστρέψει στη δυναμική της ομάδας και να’ναι σε θέση να προπονηθεί τη Δευτέρα μετά το αυριανό ρεπό και ν’αντιμετωπίσει την επίσκεψη στη Βαλένθια διαθέσιμος για τον Ζιντάν, όπως έχει συμβεί πάντα από τότε που έκανε ντεμπούτο, συγκεκριμένα στο Mestalla, σχεδόν πριν από έξι χρόνια.


Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αλλαγή. Η πρώτη, στο δεύτερο παιχνίδι του στη Μαδρίτη κατά της Σαραγόσα στο Μπερναμπέου, τον Απρίλιο του 2011. Η δεύτερη, στις 8 Δεκεμβρίου του 2012, ενάντια στην Βαγιαδολίδ στο Zorrilla. Και η τρίτη, η σημερινή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.