News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric είναι πλέον έτοιμος

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Η συμμετοχή του ως βασικός είναι στον αέρα


"Είναι σε θέση να παίξει και πάλι", επιβεβαίωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, δίνοντας την είδηση ​​που περίμενε όλος ο madridismo. Ο Luka Modric επιστρέφει, ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας, μετά από περισσότερο από δύο εβδομάδες μακριά απ’το γήπεδο λόγω μιας καταπόνησης στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού. «Θα δούμε αν παίξει ή όχι», πρόσθεσε ο Zizou, ο οποίος έδωσε σήμερα την τελική λίστα πριν απ’το ταξίδι στην Παμπλόνα και που τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα κατά της Νάπολι θα μετρήσει πολύ την παρουσία του Κροάτη στο γήπεδο του τελευταίου.

Η ιδέα είναι να’χει κάποια λεπτά, αν κι όλα θα εξαρτηθούν απ’την κατάσταση του γηπέδου, ίσως κάπως βαρύ μετά από μια βροχερή εβδομάδα στην Παμπλόνα κι ένα νέο χλοοτάπητα, του οποίου η κατάσταση είναι ακόμα άγνωστη.

Αλλά επιστρέφει ο Λούκα, που για τον Zizou είναι το σημαντικό. Ο Κροάτης μέσος προπονείται για μια βδομάδα με την ομάδα, χωρίς να αισθάνεται κάποια ενόχληση, το οποίο γεμίζει με αισιοδοξία το προπονητικό επιτελείο μ’έναν παίκτη που πρέπει να προσεχτεί για ό,τι προσφέρει όταν παίζει. Μοιάζει ένας απαραίτητος ποδοσφαιριστής για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Modric μετρά 20 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, στα οποία έχει σκοράρει ένα γκολ ... Ακριβώς εναντίον της Οσασούνα στον πρώτο γύρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 5-2 κι ο Κροάτης έβαλε το πέμπτο γκολ του αγώνα. Η ομάδα του Zizou κέρδιζε και μετά απ’αυτό το γκολ στο 62ο λεπτό, ο Λούκα αντικαταστάθηκε. Ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου κι έπρεπε να προφυλαχθεί γιατί τέσσερις μέρες μετά επέστρεφε στο Μπερναμπέου το Champions League. Ίδιο σενάριο με τώρα. Τότε περίμενε η Sporting de Portugal. Τώρα είναι η Νάπολι που εμφανίζεται στον ορίζοντα του Lukita.

Δείχνει στον πάγκο

Το πιο φυσιολογικό είναι ο Modric να ξεκινήσει το παιχνίδι στον πάγκο κι ο Ζιντάν να ποντάρει για τους Casemiro, Kovacic και Isco στη μεσαία γραμμή, μιας κι ο Toni Kroos θα εκτίσει την ποινή που θα’πρεπε να’χε εκτίσει την περασμένη εβδομάδα στο Balaídos. Κατά το δεύτερο ημίχρονο θα’πρεπε να’χε λεπτά ο Luka Modric, ο οποίος έχει ήδη υποστεί δύο τραυματισμούς μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν. Πρώτα ήταν το αριστερό γόνατο, στο οποίο έπρεπε να εγχειριστεί, και τώρα ο δεξιός προσαγωγός, που τον επηρεάζει πάνω απ’όλα στο σουτ.



ΛΟΥΚΑ, ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: Για να βοηθήσει το ίδρυμα Djeji Dom του Ζάγκρεμπ, ο μέσος της Μαδρίτης έχει συμμετάσχει σε έναν κατάλογο φιλανθρωπίας του Ιδρύματος Chocron-Macías μαζί με διάφορες προσωπικότητες απ’τον κόσμο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της επιστήμης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.