News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο José Ángel Sánchez ταξιδεύει στην Κίνα για να ψάξει έναν χορηγό για τη Μαδρίτη

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Του Javier Gómez Matallanas

Ο γενικός διευθυντής ψάχνει έσοδα.


Ο José Ángel Sánchez, γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα στην Κίνα σε αναζήτηση ενός νέου χορηγού. Ο JAS, όπως ξέρουν όλοι τον διευθύνων σύμβουλο του συλλόγου, φιλοδοξεί να πετύχει 30.000.000 € ανά σεζόν μιας εταιρείας που είναι χορηγός της ομάδας στα ρούχα προπόνησης και στις προθερμάνσεις των αγώνων. Γι’αυτό, ο JAS ταξίδεψε στο Πεκίνο υπό την Desport, την κινεζική εταιρεία που αγόρασε την Γρανάδα με διαχείριση της Media Base, εταιρεία εκπροσώπησης του Jaume Roures. Το πανό "Καλωσορίσατε κ Sánchez και αντιπροσωπεία της Ρεάλ Μαδρίτης ", υποδέχτηκε τον JAS (όπως φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω).

Ο Juste πιο κοντά, ο JAS πιο μακριά.

Παρά το ότι ο José Ángel Sánchez δεν μειώνει τη δραστηριότητά του ως γενικός διευθυντής της Μαδρίτης, όπως αποδεικνύει το ταξίδι του στην Κίνα, στο club της Concha Espina θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν. Ο Juan José Juste, διευθυντής του Valdebebas, λέγεται εδώ και μήνες ότι θα’ναι ο διάδοχος του JAS. Ο Juste, οικονομολόγος χωρίς εμπειρία στο ποδόσφαιρο, ήρθε το 2015 υπό το χέρι του Florentino Pérez μ’έναν galáctico μισθό.

Το ρόστερ της Μαδρίτης, κουράζεται απ’την κάμερα του Nanclares.

Η ατμόσφαιρα στην Real Madrid Televisión δεν έχει βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες. Οι ελπίδες των εργαζομένων (που πληρώνονται απ’την Royal Media, μια εταιρεία που ανήκει στη Mediapro) ότι οι Γκαλεάνο και Nanclares επρόκειτο να σταματήσουν τον Ιανουάριο να’ταν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού καναλιού του συλλόγου, έχουν εξαφανιστεί, μιας που, όπως λένε πηγές προσκείμενες στη madridista διοίκηση, ο Ferreras δεν επέτρεψε στον Florentino να απαλλάξει τους δύο. Ως εκ τούτου, ο Nanclares συνεχίζει να ακολουθεί (δεν κάνει αυτός τα ρεπορτάζ) με την κάμερά του την πρώτη ομάδα, αλλά οι παίκτες είναι κουρασμένοι με το να’ναι όλη την ώρα από πάνω τους καταγράφοντάς τους. Περιέργως, το Δεκέμβριο του 2016, ο Nanclares έπαψε να’ναι ο μοναδικός διευθυντής της La Camarita S.L. Για όλα αυτά, το Real Madrid TV είναι το κανάλι με τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.