News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James Rodríguez μαθαίνει το μάθημα και κάνει μια στροφή στη στάση του

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο Κολομβιανός μπορεί να ξεκινήσει ενάντια στην Οσασούνα


Ο James Rodríguez είναι άλλος. Το λένε αυτοί που τον βλέπουν να προπονείται κάθε μέρα στο Valdebebas. Ο Κολομβιανός φαίνεται ότι επιτέλους έχει αντιδράσει, αλλάζοντας τρόπους και συνήθειες στην καθημερινή εργασία. Οι τελευταίες προπονήσεις του, δείχνουν ότι το «10» θέλει να βγάλει λάθος τους κριτικούς και να βάλει δύσκολα στον Ζιντάν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο πρώην των Μονακό και Πόρτο ξέρει ότι είτε θα αντιδρούσε είτε το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης σύντομα θα γραφτεί στο παρελθόν. Δεν θέλει να κατέβει απ’το λευκό σκάφος και προτίθεται να εμπλέξει τον προπονητή στην εβδομαδιαία επιλογή του για την αρχική ενδεκάδα. Ο James έχει επίγνωση ότι εδώ κι ενάμισι έτος βρίσκεται μακριά απ’την καλύτερη φόρμα του κι ότι έπρεπε να επιστρέψει στις ρίζες της. Λοιπόν, αυτή η αλλαγή είναι εδώ και προτίθεται να παλέψει επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους.

Η ιδέα του Zidane είναι να επιστρέψει ο James ως βασικός το Σάββατο εναντίον της Οσασούνα. Η αποκατάσταση είναι πλήρης και το υποκνημίδιο πλέον δεν τον ενοχλεί όταν πατά στο γήπεδο. Χθες έπαιξε στον αγώνα της προπόνησης σε πλήρη απόδοση και στοχεύει να’ναι μέρος της εντεκάδας το Σάββατο.

Μ’αυτήν την ιδέα επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη αφού έπαιξε αξιοσημείωτα εναντίον, της Σεβίλλης στο Copa και της Γρανάδα στην La Liga, στράβωσε αυτήν την θέληση αλλαγής με την οποία ξεκίνησε το 2017 και που τώρα έχει ανακτήσει κάνοντας αξιόλογες προπονήσεις και οι οποίες δεν περνούν απαρατήρητες απ’τον Ζιντάν.


Ο Κολομβιανός, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στο ν’αλλάξει αέρα με προορισμό την Τσέλσι στις τελευταίες μέρες του 2016, θέλει κι επιδιώκει να τροποποιήσει αυτό που έχει γίνει τους τελευταίους 18 μήνες, διάστημα στο οποίο μόλις που έχει παίξει λόγω των τραυματισμών και λόγω της τακτικής του προπονητή. Αναλαμβάνει λάθη και γι’αυτό έχει αλλάξει τη στάση του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.