News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco είναι πολλά περισσότερα από ό, τι φαίνεται...

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa


Η Μαδρίτη θα’κανε καλά να παλέψει για την ανανέωση του Isco, επειδή παίκτες σαν αυτόν δεν βρίσκονται τόσο εύκολα. Για κάποιο λόγο τον αποκαλούν Μαγεία στ’αποδυτήρια. Με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ο malagueño είναι ένας παίκτης που προσφέρει πολλά περισσότερα στη Μαδρίτη από ό, τι φαίνεται.

Άψογος επαγγελματίας, έχασε λόγω τραυματισμού μόνο τέσσερα παιχνίδια σε τέσσερα χρόνια. Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεται η ομάδα, όταν η μάστιγα των απουσιών αποδεκατίζει το ρόστερ. Μια πολυτέλεια που βοηθά να κερδίζει τα παιχνίδια, όπως απέδειξε στην Παμπλόνα πριν από 10 μέρες ή ενάντια στην Εσπανιόλ το Σάββατο. Ή όπως έκανε στους τελικούς στη Λισαβόνα και στο Μιλάνο. Εξετάστε τους αγώνες και δείτε ποιος τράβηξε την ομάδα στις δύο παρατάσεις.

Ποιότητα και προσωπικότητα έχει με το παραπάνω. Οι επικριτές του λένε ότι δεν έχει επιβληθεί ποτέ ως βασικός, αλλά αυτό είναι αδύνατο με το BBC. Δεν έχει σημασία πως παίζει ή πώς αποδίδει, ποτέ δεν πρόκειται να’ναι αδιαμφισβήτητος μ’αυτούς τους τρεις στην επίθεση. Και γι’αυτό είναι αποφασισμένος να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αρκετά έχει κάνει με το να επανεφεύρει τον εαυτό του για να παίζει σε μια θέση που δεν είναι δική του.

Επειδή η δική του, του επιτελικού μέσου, δεν υπάρχει στη Μαδρίτη. Ο Isco παίζει τώρα στα 40 μέτρα απ’το τέρμα. Και τρέχει 10 χιλιόμετρα ανά παιχνίδι. Και κλέβει 12 μπάλες ανά παιχνίδι. Και παρ 'όλα αυτά, όπως το περασμένο Σάββατο, εξακολουθεί να χαρίζει γκολ. Δυο δυο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.