News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο ιδιοκτήτης της Inter επισκέπτεται τον Florentino σε πλήρη κύμα φημών για το μέλλον του James

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Zhang Jindong επισκέφθηκε σήμερα την αθλητική πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης


Ο Zhang Jindong, ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, επισκέφθηκε σήμερα το Valdebebas. Ο Κινέζος μεγιστάνας πήγε στο Αθλητικό Κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολούθησε την προπόνηση της πρώτης ομάδας και, φωτογραφήθηκε επιπλέον με τον πρόεδρο, Florentino Pérez. Μια επίσκεψη που ο ίδιος ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και που συμπίπτει με το κύμα των φημών σχετικά με το μέλλον του James Rodríguez.

Ο Κολομβιανός παίκτης μπορεί να’ναι ένας από εκείνους που θ’αφήσουν την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Δεν παίζει όσα λεπτά θα’θελε, και η θέση του είναι μία απ’τις πιο διεκδικούμενες στο ρόστερ του Ζιντάν. Επιπλέον, η Inter είχε ήδη ακουστεί ως ένας απ’τους πιθανούς προορισμούς του James. Τον Σεπτέμβριο του 2016 το περιοδικό Sports Illustrated αποκάλυψε ότι η ιταλική ομάδα είχε προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης 85.000.000 € για τον χαφ. Μια προσφορά που απορρίφθηκε.

Επιπλέον, κατά τη χειμερινή περίοδο οι Ιταλοί ενδιαφέρθηκαν και πάλι για τον James Rodríguez. Όπως δημοσίευσε το Tuttosport, το διοικητικό συμβούλιο της Inter ήθελε να ενσωματώσει τον Κολομβιανό στην ομάδα του τον περασμένο Ιανουάριο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.