News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano έμεινε στο γυμναστήριο

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Πορτογάλος έχει ένα χτύπημα απ’το ματς στην Παμπλόνα και δεν δούλεψε με την ομάδα, μόνο για προληπτικούς λόγους

Ο Bale δούλεψε και πάλι με την ομάδα, αλλά δεν θα’ναι στη λίστα ενάντια στους Ιταλούς


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο Valdebebas με το μυαλό της στην αναμέτρηση της Τετάρτης εναντίον της Νάπολι. Η πιο αξιοσημείωτη απουσία ήταν αυτή του Cristiano, ο οποίος δεν προπονήθηκε στο γήπεδο και το έκανε μόνος του στο γυμναστήριο λόγω ενός χτυπήματος στο δεξί πόδι που κουβαλά απ’το ματς στην Παμπλόνα. Ο CR7, ο οποίος δεν χάνει ποτέ το ραντεβού του με το Champions League, δεν θα’χει ωστόσο προβλήματα ν’αντιμετωπίσει τους Ιταλούς κι αύριο, εκ των προτέρων, θα προπονηθεί με το υπόλοιπο.

Αυτός που συνεχίζει να εργάζεται με την ομάδα στον ίδιο ρυθμό όπως και οι υπόλοιποι είναι ο Gareth Bale. Ο Ουαλός δεν θα μπει στη λίστα για το πρώτο παιχνίδι ενάντια στους napolitanos στο Μπερναμπέου, αλλά θα’χει λεπτά πριν απ’τον επαναληπτικό στο San Paolo, είτε ενάντια στην Εσπανιόλ ή το πιο πιθανόν, εναντίον της Βαλένθια στις 22 Φεβρουαρίου στο ματς που αναβλήθηκε λόγω του Mundial Συλλόγων.


Ο Coentrao δούλεψε επίσης στο γυμναστήριο, αλλά το υπόλοιπο της ομάδας βρίσκεται υπό τις εντολές του Ζιντάν. Στην ομάδα προστέθηκε για ακόμα μία μέρα ο Enzo Zidane.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.