News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Courtois, στην θαλάμη, «χρειάζεται» να επιστρέψει στη Μαδρίτη

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο Βέλγος είναι η εναλλακτική λύση που διαχειρίζονται στο Bernabeu εάν αποτύχει ο De Gea

Ο ίδιος ο παίκτης της Chelsea έχει φτάσει να βλέπει τον εαυτό του ντυμένο στα λευκά


Ο Thibaut Courtois θέλει να ζήσει στη Μαδρίτη και τον έχει γοητεύσει πάντα η ιδέα να παίξει στο λευκό club. Είναι μια ιδέα που είχε ήδη κατά την εποχή του ως rojiblanco και που τώρα επιστρέφει στο κεφάλι του. Ο Βέλγος γνωρίζει ότι είναι της αρεσκείας των τεχνικών και των ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά γνωρίζει επίσης τέλεια ότι δεν είναι ο μοναδικός ούτε ο πρώτος τερματοφύλακας της λίστας που διαχειρίζεται το Bernabeu.

Ο τερματοφύλακας της Chelsea έχει σχολιάσει στ’αποδυτήρια σε περισσότερες από μία φορές ότι απεσταλμένοι του λευκού club του είχαν μεταβιβάσει το ενδιαφέρον της madridista οντότητας. Επιπλέον, βλέπει τον εαυτό του να επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας σε κάποια στιγμή και να παίζει στο Μπερναμπέου, όπως έχει ομολογήσει σε κάποια στιγμή στον πιο κοντινό του κύκλο. Το να φορέσει τα λευκά είναι μια επιλογή που έχει περισσότερο από παρούσα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η δέσμευσή του με την Τσέλσι λήγει στις 30 Ιουνίου του 2019. Οι ηγέτες του αγγλικού συλλόγου έχουν προσπαθήσει σε διάφορες περιπτώσεις να επεκτείνει ο Βέλγος διεθνής τη σύνδεσή του με τον λονδρέζικο σύλλογο, αλλά η ανταπόκριση δεν ήταν θετική. Ο Courtois προτιμά να περιμένει και να χειρίζεται τον καιρό σχετικά με το μέλλον του πριν απ’τη δέσμευση για περισσότερο καιρό με την Τσέλσι. Ανανέωση σταματημένη και κατάσταση περισσότερο από ενδιαφέρουσα στην περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης πήγαινε τελικά γι'αυτόν.

Ο Courtois πέρασε μια ασταθή σεζόν δίπλα στον Μουρίνιο, τεχνικό που βολιδοσκόπησε την υπογραφή του ήδη στην εποχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος τα πάντα έχουν αλλάξει με τον Αντόνιο Κόντε και με την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και της αυτοπεποίθησης, κάπως επηρεασμένη κατά τη διάρκεια του 2016, το οποίο συνέβη επίσης σε όλα στην Τσέλσι.

Σε σπουδαία φόρμα

Υπό τον Ιταλό έχει ανακτήσει το καλύτερο επίπεδό του και είναι να και πάλι ανάμεσα στους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Η Chelsea είναι πρώτη με διαφορά κι ο Βέλγος έχει συμβάλει σ’αυτό καθοριστικά, μεταδίδοντας την ασφάλεια που τον εγκατέλειψε την περασμένη σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι ο τερματοφύλακας αισθάνεται άνετα στον αγγλικό σύλλογο. Αισθάνεται σεβαστός απ’τους οπαδούς και τους συμπαίκτες, αλλά θέματα προσωπικής φύσης τον προσκαλούν να σκέφτεται λύσεις που περνούν μέσα απ’την εγκατάστασή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα’ταν ο ιδανικός προορισμός για τον τερματοφύλακα.

Η Τσέλσι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον τερματοφύλακα, αλλά οι ηγέτες της γνωρίζουν ότι εάν το ζητήσει ο τερματοφύλακας, δεν θα’χουν άλλη επιλογή παρά να καθίσουν και να διαπραγματευτούν. Ο Courtois είναι σε αναμονή της κλήσης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά προς το παρόν ο David de Gea είναι μπροστά απ’τον σημερινό επικεφαλής του τέρματος της Τσέλσι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.