News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Casemiro δεν ξεκουράζεται

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Βραζιλιάνος έχει 13 συνεχόμενα πλήρη παιχνίδια


Ο Casemiro και δέκα ακόμα. Έτσι είναι από τότε που ο επανεμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος στις 30 Νοεμβρίου, μετά από σχεδόν δύο μήνες τραυματισμού. Από τότε, έχει 29 λεπτά ως αλλαγή στο Camp Nou -αν ήταν σε άριστη κατάσταση θα ξεκινούσε βασικός- και 13 συνεχόμενα πλήρη παιχνίδια, εκτός του Balaídos όπου αντικαταστάθηκε στο 88ο λεπτό. Κανένας παίκτης στο ρόστερ δεν έχει τόσο πολύ χρόνο στο γήπεδο τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο μέσος είναι εδώ κι ένα έτος ένας άθικτος ποδοσφαιριστής για τον Ζιντάν, σε σημείο που είναι ο μόνος στον οποίο δεν γίνεται rotation. Έχει ξεκουραστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ξεκουραστεί ο Sergio Ramos, έχει ξεκουραστεί ο Toni Kroos ... αλλά ο Casemiro όχι, για τον οποίο θ’αρχίσει ν’αναζητείται ένα παιχνίδι για ξεκούραση για ν’αποφευχθεί ένας πιθανός τραυματισμός. Είναι σε κατάσταση συναγερμού μην έχοντας ξεκουραστεί καθόλου κατά τους τελευταίους δύο μήνες.

Το πρόβλημα για τον Ζιντάν είναι ότι οι τραυματισμοί δεν το έχουν καταστήσει εύκολο. Η απουσία του Modric άφησε την ομάδα κουτσή στη μεσαία γραμμή και η τιμωρία του Kroos για το Balaídos θα εμποδίσει επίσης να ξεκουραστεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι απουσίες στην άμυνα τον έκαναν ακόμα και να οπισθοχωρήσει απ’την συνηθισμένη του θέση, παίζοντας ως στόπερ σε τρία παιχνίδια.

Κλειδί για το Τσάμπιονς Λινγκ

Έτσι, ο Ζιντάν σταυρώνει τα δάχτυλα έτσι ώστε να μην τραυματιστεί ο Casemiro και να’ναι σε άριστη κατάσταση για τη Νάπολι. Το τεχνικό τιμ τον θεωρεί έναν παίκτη ζωτικής σημασίας για την επίθεση στο Champions League, η οποία ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.