News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema σκέφτεται να φύγει, ο Danilo θέλει να φύγει και η City παίρνει το προβάδισμα για τον Dybala

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Του Javier Gómez Matallanas



O Μπενζεμά εξετάζει το να φύγει στο τέλος της σεζόν

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Karim, ο Γάλλος επιθετικός πιστεύει ότι ο κύκλος του στη Μαδρίτη έχει τελειώσει. Μετά από οκτώ σεζόν, ο Μπενζεμά θεωρεί ότι το καλύτερο είναι ν’αλλάξει ομάδα στο τέλος της σεζόν. Θα επιτρέψουν οι νονοί του, Florentino και Ζιντάν, την αποχώρησή του; Θα δούμε...


Ο Florentino λέει στους συνδέσμους ότι ο Danilo θέλει να φύγει

Πριν από μία εβδομάδα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, έλαβε χώρα στο Asador Donostiarra η 20η επέτειος της Ομοσπονδίας των Συνδέσμων της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κοινότητα της Μαδρίτης. Στο δείπνο παρέστη ο πρόεδρος Florentino Pérez και σχολίασε στους παρόντες συνδεσμίτες ότι ο Danilo τους είχε ζητήσει να φύγει απ’τη Μαδρίτη, επειδή δεν αντέχει την πίεση. Ήταν η επομένη του αγώνα εναντίον της Θέλτα Βίγκο στον οποίο η Μαδρίτης αποκλείστηκε απ’το Copa κι ο Danilo δεν είχε την καλύτερη νύχτα του.


Η City παίρνει το προβάδισμα για τον Dybala

Ο Paulo Dybala να θα’ναι ένα απ’τα ονόματα του επόμενου καλοκαιριού. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι στην ημερήσια διάταξη των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας απ’τους υποψηφίους για να τον αποκτήσει, ειδικά αν φύγει ο Μπενζεμά, αλλά στο λευκό σύνολο δεν είναι γνωστό ποιος θα διεξάγει τις διαπραγματεύσεις των μεταγραφών, μιας και φαίνεται να’χει αποφασιστεί στο τέλος της σεζόν η αποχώρηση του José Ángel Sánchez απ’τον σύλλογο σε αναζήτηση νέων προκλήσεων, και η αποχώρηση του θ’αφήσει τη Μαδρίτη ορφανή σ’αυτόν τον τομέα. Αυτό το κενό εξουσίας στη Μαδρίτη μπορεί να σημάνει το προσπέρασμα των ομάδων της Premier επί του λευκού συνόλου. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει το προβάδισμα και η ομάδα του Guardiola βρίσκεται στην καλύτερη θέση, σήμερα, για ν’αγοράσει τον Dybala απ’την Γιουβέντους.


Μπορεί να φύγει απ’την Σεβίλλη στο τέλος της σεζόν

Ο Jorge Sampaoli έχει μετατραπεί στον προπονητή αποκάλυψη της la Liga. Στο ντεμπούτο του στην Ευρώπη, ο Αργεντινός προπονητής έχει καταφέρει να κάνει η Σεβίλλη τον καλύτερο πρώτο γύρο στην ιστορία της. Οι μεγάλοι σύλλογοι στην Ευρώπη τον παρακολουθούν. Ο Sampaoli υπέγραψε ένα διετές συμβόλαιο, αλλά θα μπορούσε να φύγει απ’τη Σεβίλλη, αν πληρώσουν τη ρήτρα του, του 1.5 εκ. €, που ορίζεται στο συμβόλαιό του. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό ο οποίος πληροί επίσης τις προδιαγραφές για ν’αντικαταστήσει τον Luis Enrique στη Μπάρτσα ή τον Simeone στην Ατλέτικο.


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.